Redactia.ro
Home » CLICK » Pe ea o știe toată lumea, dar cum arată familia ei? Neti Sandu și-a prezentat familia

Pe ea o știe toată lumea, dar cum arată familia ei? Neti Sandu și-a prezentat familia

GALERIE FOTO (3)

E pe micile ecrane de la lansarea postului PRO TV, așa că toți o știu pe Neti Sandu. Puțini îi cunosc, însă, familia. Vedeta a fost invitată recent în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, unde s-a prezentat alături de o parte din familia sa. Iată, așadar, cum arată familia lui Neti Sandu.

A divorțat și nu s-a recăsătorit

 

În prezent, Neti Sandu este o femeie divorțată, decizizând să pună punct mariajului său atunci când lucrurile nu au mai funcționat între ei. Momentul crucial al relației a fost chiar când vedeta a primit cârma emisiunii „Prieteni PRO FM, salut”. Din cauza programului mult prea încărcat, dar și a intereselor diferite, relația lor de 10 ani n-a rezistat.

Vedeta PRO a vorbit pe scurt despre această ruptură. „Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici.”, a declarat Neti Sandu.

Neti Sandu are o familie numeroasă

În ciuda faptului că nu are copii, Neti Sandu are o familie numeroasă din partea surorii ei, Mari Kapelovies. Neti are două nepoate, dar și doi strănepoți. Cu toți aceștia s-a prezentat în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, prezentându-i lumii întregi.

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu.

Andreea Căruțașu este o altă nepoată de-ale lui Neti. Bruneta și familia sa locuiesc în Turcia, iar ea vine o dată pe lună în București, unde deține un club de baschet. De altfel… baschetul și voleiul sunt sporturile preferate în familia îndrăgitei vedete de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini