Redactia.ro
Home » Știri » Transformarea uimitoare! Un om al străzii s-a lăsat pe mâna unui stilist celebru VIDEO

Transformarea uimitoare! Un om al străzii s-a lăsat pe mâna unui stilist celebru VIDEO

Transformarea uimitoare! Un om al străzii s-a lăsat pe mâna unui stilist celebru FOTO

Un om al străzii a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a ajuns pe mâna unul stilist celebru. Noul look l-a transformat pe cerșetor într-un adevărat gentleman. 

Un om al străzii s-a lăsat pe mâna unui stilist celebru

Un om al străzii s-a lăsat pe mâna unui stilist celebru! Un stilist francez s-a gândit să facă o faptă bună și s-a ocupat de look-ul unui om al străzii. Imaginile au devenit imediat virale. David Kodat este stilistul care i-a oferit o tunsoare gratuită omului nevoiaș, care avea părul lung și neîngrijit.

”Am avut o perioadă foarte grea, eu și familia mea, când eram mic. Am fost și fără adăpost. Nu am uitat niciodată acele momente. Fac parte dintr-o asociație de caritate și distribuim mâncare în fiecare duminică persoanelor fără adăpost și am avut ideea să le ofer serviciile mele. Coafarea persoanelor fără adăpost îmi permite să-mi țin capul pe umeri și să-mi amintesc prin ce am trecut”, a mărturisit David Kodat.

@davidkodatofficial

Haïr transformation 😱 #fyp #pour #SingapoReimagine #foryoupage #hairtransformation #barber #fypchallenge #tiktok #homeless #satisfying

♬ Moulaga – Heuss L’enfoiré

Un om al străzii s-a lăsat pe mâna unui stilist celebru! David a dezvăluit că nu a vrut niciodată să fie frizer. A făcut această meserie pentru că nu avea de ales. Ceea ce iubește la slujba lui este flexibilitatea, dar şi varietatea pe care o are această meserie. Într-o zi coafează celebrități, iar în altă zi tunde părul celor nevoiași, potrivit Bored Panda.

„Nu eram prea bun la școală și tatăl meu m-a forțat să fac treaba asta, așa că am început foarte tânăr și apoi mi-a plăcut Oricare ar fi profesia ta, cred că putem face bine în jurul nostru. Fie că ești frizer ca mine sau orice altceva, poți face bine. Trebuie doar să ne amintim să iubim oamenii”, a mai spus David Kodat.

”Am spălat-o și am observat un miros ciudat”

Mai mulți stiliștii au povestit din propria experiență despre clienții pe care i-au avut de-a lungul timpului. Aceștia au spus multe întâmplări de care au avut parte, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul scârboase.

”Un sfat bun de la un hairstylist: spală-te întotdeauna în spatele urechilor. Mai multe persoane decât crezi uită să se spele acolo și au murdărie galbenă, albă și chiar verde. Este urâtă și miroase urât”, a spus unul dintre ei.

„Am avut cândva o clientă care se programase pentru îndepărtarea extensiilor. Stilistul care ți le aplică ar trebui să îți spună că rezistă trei luni cel mult. Aceasta femeie nu știa și le avea acolo de șapte luni. Avea o bucată de păr mare care se lipise de adezivul extensiilor. Singura opțiune era să o rad în cap”, a spus altul.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: