Redactia.ro
Home » Știri » Transportul public din București, oficial pe Google Maps. Anunțul făcut de primarul Nicușor Dan

Transportul public din București, oficial pe Google Maps. Anunțul făcut de primarul Nicușor Dan

GALERIE FOTO (2)

Transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google Maps. Anunțul l-a făcut chiar Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan. 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google. Prin aplicația Google Maps, pot fi găsite variantele de transport public pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, inclusiv programul metroului şi al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni.

Nicușor Dan a explicat că, într-o primă etapă, se afişează planificarea curselor.

Transportul public din București, oficial pe Google Maps. Anunțul făcut de primarul Nicușor Dan

„De azi transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google! Oricine intră pe Google Maps şi vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public va primi informaţiile dorite integrate în această aplicaţie. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea Bucureşti – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila şi Buftea, dar şi programul metroului şi al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni”, a explicat primarul Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Potrivit primarului Capitalei, datele pentru transportul public la suprafaţă sunt preluate automat de pe serverele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI). Într-o primă etapă se afişează planificarea curselor.

„Ulterior, vom afişa în timp real funcţionarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureştenii să-şi poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”, a precizat el.

Așadar, toți care vor folosi mijloace de transport în comun în București vor avea la dispoziție, în timp real, prin Google Maps, programul curselor atât pentru metrou, cât și cele ale tramvaielor, troleibuzelor sau autobuzelor cu care vor să se deplaseze prin Capitală.

Prin aplicația Google Maps va fi disponibil și programul orar la care pleacă din stație, dar și ora la care ajunge la destinație mijlocul de transport ales. Toate aceste date vor fi furnizate în timp real, în funcție de condițiile de trafic, așa cum se întâmplă și în marile capitale din  Europa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: