Redactia.ro
Home » Știri » Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani

Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani

Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani

Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea Mihaelei. Noi detalii ies la iveală în cazul lui Johannes Visscher. Se pare că suspectul în cazul fetiței de 11 ani din localitatea Gura Șuții găsită moartă, s-a plimbat prin mai multe județe.

Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani

Cetățeanul olandez suspectat de uciderea Mihaelei, fetița de 11 ani din județul Dâmbovița, a fost surprins de mai multe camere de supraveghere în timp ce conducea în afara Bucureștiului. Potrivit unor surse, suspectul a parcurs în cele trei zile pe care le-a petrecut în România, peste 700 de kilometri. Acesta a ajuns în județul Prahova, Ialomița și Dâmbovița. După cum se observă pe camerele de supraveghere, olandezul conducea foarte încet semn că urmărește pe cineva sau ceva.

Autoritățile române parcurg traseul olandezului pas cu pas pentru a vedea toate mișcările făcute de acesta. Mai mult, polițiștii se pare că au obținut imaginile în momentul când acesta închirieză un apartament cu o zi înainte ca Mihaela să fie ucisă.

Johannes Visscher a fost de mai multe ori în România

Cetățeanul de origine olandeză se pare că a ajuns de mai multe ori pe teritoriul României. Acesta a vizita Arad și Sibiu, iar ultima destinație a fost București și zonele limitrofe ale Capitalei. În ultima sa vizită, de pe 19 până pe 21 septembrie, acesta apare pe camerele de supraveghere din Gura Șuții. Una dintre camerele de surpraveghere o arată pe Mihaela pe bancheta din față a mașinii conduse de Visscher.

Vineri, 20 septembrie, Adriana Mihaela Fieraru a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la școală. Trei zile mai târziu, autoritățile au găsit-o moartă pe un câmp. Cu două zile înainte de a fi găsit trupul neînsuflețit al Mihaelei, oloandezul a părăsit România. Luni, olandezul  a intrat intentionat cu mașina într-un TIR, după ce și-ar fi dat seama că este urmărit de poliție. Johannes Visscher a murit pe loc.

Citeste si:Militar mort în urma unui accident grav în județul Timiș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: