Redactia.ro
Home » Știri » Tratament preferențial pentru Cristian Cioacă în închisoare? „Iese de foarte multe ori de acolo”

Tratament preferențial pentru Cristian Cioacă în închisoare? „Iese de foarte multe ori de acolo”

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Cristian Cioacă ar fi avut parte de un tratament preferențial în penitenciar, dezvăluie avocatul familiei Elodiei Ghinescu.

Fostul polițist ar fi părăsit închisoarea de mai multe ori. Recent, el s-a aflat în libertate timp de 24 de ore. Este vorba de o permisie de weekend, la care anumiți deținuți au dreptul şi care se aprobă de conducerea penitenciarelor în baza unor cereri.

Cristian Cioacă a ieșit sâmbătă din închisoare

Avocata familiei Ghinescu spune că Cioacă are un statut preferențial din partea gardienilor, pentru că ar fi fost poliţist. Lui i s-ar aproba cererile de permisie, pe când altor deținuți nu, notează Antena 3.

Avocatul Daniel Ionașcu spune că acest caz trebuie privit cu maximă atenție „pentru că este foarte simplu să cazi între laturile subiectului în aşa fel încât ori să fi acuzator ori apărător”. „Este o problemă de educaţie, de comportament social şi, în mod evident, de pericol.”, este de părere avocatul.

Fostul polițist, deținut preferențial

Și Daniel Ionașcu susține că Cioacă ar beneficia de tratament preferențial. „Nu este o acuzație în raport cu nimeni. Este o chestiune generală dar există, am văzut-o. Pe de altă parte, dacă Cioacă iese de foarte multe ori de acolo, în ultimele două luni înțeleg că a ieşit de două ori, pe de altă parte a ieşit şi nu ştim de câte ori a ieşit, subiectul acesta este o chestiune care din punct de vedere juridic mă interesează.

Este adevărat că arestarea se face pentru reabilitare, dar una este să furi o găină şi alta este să omori un om, în speța soția şi să fie chestiunea reabilitării. Nu trebuie să existe o aroganță instituțională chiar a penitenciarului în raport cu buna conduită, bunele moravuri şi morală efectivă a cazului”, a spus avocatul Daniel Ionaşcu la Antena 3.

Cristian Cioacă, urmărit la fiecare pas

Cristian Cioacă s-a aflat în libertate tomp de 24 de ore. Polițistul care a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu, cu toate că nu a fost găsit cadavrul. Nu este pentru prima dată când fostul polițist părăsește penitenciarul. Însă, acest lucru nu este doar un beneficiul pentru deținut, ci și o strategie a poliției.

Prietena cea mai bună a Elodiei Ghinescu, celebra avocata Lorette Luca, a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că poliția îl supraveghează constant pe Cristian Cioacă. Oamenii legii speră ca „infractorul să se întoarcă la locul faptei”. Aceștia au avut grijă să refacă de fiecare dată toate traseele pe care Cioacă le-a făcut cât timp s-a aflat în libertate, dar în zadar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: