Redactia.ro
Home » Știri » Tratament special pentru Popescu-Piedone în închisoare? Colectiv select în celula edilului Sectorului 5

Tratament special pentru Popescu-Piedone în închisoare? Colectiv select în celula edilului Sectorului 5

Modul în care Cristian Popescu-Piedone îți va petrece prima etapă a pedepsei de 4 ani ani a fost organizat „strategic” de conducerea Penitenciarului Rahova. Primește, oare, fostul edil al Sectorului 5 al Capitalei, tratament special? Nu de mult a primit și prima vizită, dar și primul pachet. 

Tratament special pentru Popescu-Piedone în închisoare? Cum arată celula fostului primar al Sectorului 5

După cum bine știe toată lumea, alături de Piedone au mai fost condamnați și:

  • Alin George Anastasescu – 11 ani si 8 luni, patronul Clubului Colectiv,
  • asociații săi, Costin Mincu – 8 ani și Paul Gancea – 6 ani și 4 luni,
  • pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian Moise – 6 ani și 10 luni,
  • cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti care au verificat clubul Colectiv, George Matei şi Antonina Radu – 8 ani și 8 luni.

Aceștia au ajuns la Penitenciarul Rahova. Pentru că este închisoare de tranzit, ei vor sta în carantină 21 de zile, potrivit procedurii.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor spun că lotul de șapte bărbați a fost împărțit în două. Astfel că, deținuții vor sta în cameră cu persoane cunoscute.

Tratament special pentru Popescu-Piedone în închisoare? Cum arată celula fostului primar al Sectorului 5

Între timp, Cristian Popescu-Piedone a primit deja și prima vizită. Fostul primar a fost vizitat de fiul său, au spus sursele citate mai sus pentru Spynews.

Acesta i-a adus și un pachet cu haine, în condițiile în care, la data încarcerării, acesta nu a putut introduce în detenție toate bunurile pe care le-a avut în bagaj.

Totuși, Piedone nu ar fi primit și alimente, în condițiile în care acesta ar avea suficienți bani în cont pentru a-și cumpăra hrană de la magazinul închisorii, sau, pe bază de cerere, de la un hipermarket care are contract cu penitenciarul.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la închisoare cu executare în cazul Colectiv

Cristian Popescu-Piedone și-a primit pedeapsa în cazul Colectiv. Judecătorii Curții de Apel București au anunțat sentința definitivă în cazul Colectiv. Astfel, Cristian Popescu Piedone a primit 4 ani de închisoare cu executare. El și-a primit sentința în timp ce se afla la reședința sa, înconjurat de copiii și nepoții săi.

Cu puține clipe înainte de verdictul primit, primarul Sectorului 5 a anunțat că l-a însărcinat pe viceprimar să-i preia din atribuțiile economice.

„Am obligativitgatea morală de a lăsa continuitate. Nu mi-am delegat înlocuitor pentru că stiu ceva. Ieri a fost zi de salariu. Daca nu delagam, oamenii nu-si luau salariu. 500 si ceva de oameni. Viceprimarul preia mandatul. Pe latură economica, l-am însărcinat. Viceprimarul va fi cel care va conduce. După 6 luni se vor organiza alegeri.”, a spus Cristian Popescu Piedone cu câteva ore înainte să afle sentința definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: