Redactia.ro
Home » TV » Tratamente pentru accelerarea creșterii părului pe care le poți face chiar la tine acasă

Tratamente pentru accelerarea creșterii părului pe care le poți face chiar la tine acasă

Un tratament foarte bun pentru accelerarea creşterii părului. Este simplu de făcut şi îl poţi realiza chiar la tine acasă.

Toate femeile își doresc să aibă un păr strălucitor, sănătos, ușor de întreținut și dacă se poate, să fie și lung. Uneori lungimea podoabei capilare poate reprezenta o adevărată corvoadă.

Dacă și ție îți este greu să îl crești într-un timp rezonabil, cel mai probabil ai încercat deja multe tratamente de specialitate, care chiar dacă promiteau rezultate extraordinare imediat, acest lucru nu se întâmpla.

Din fericire, există câteva remedii pe care le poți pune în aplicare chiar la tine acasă, fără vreun ajutor de specialitate.

Te vei convinge la final, că unele soluții, chiar dacă nu sunt atât de cunoscute, sunt mai de preferat celor foarte costisitoare și poate chiar dăunătoare.

Spre exemplu, te poți baza pe uleiurile esențiale. Cel de ricin este mereu în topurile preferințelor când vine vorba de îngrijirea părului, dar și de aspectul sănătos al genelor sau al sprâncenelor.

Conține foarte multe grăsimi și astfel stimulează creșterea părului. Și pentru că uleiul de ricin este mai gros, cel mai bine ar fi să-l combini cu o mască pentru păr sau cu alt fel de ulei esențial.

Tratament creşterea părului – Cum să faci o mască de păr

Se folosește foarte simplu: îți masezi scalpul și apoi aplici masca pentru păr sau îți înfășori direct un prosop cu care stai peste noapte. A doua zi trebuie să te speli normal pe păr și să mai aplici eventual o mască pentru hidratare.

Dacă îți cade părul foarte mult sau dacă ai chiar goluri mari pe scalp, nu trebuie sub nicio formă să îți lipsească uleiul de ricin din casă. Va fi la fel de eficient dacă vei adăuga câteva picături de ulei în recipientul cu balsamul din comerț.

Cei care suferă din cauza mătreții pot să-și facă măștile cu ulei de cocos și cu avocado. Aplică uleiul de la rădăcină spre vârfuri și apoi procedează la fel și cu fructul pasat în prealabil. După ce lași mască 10 minute, spală-te pe păr.

Tot împotriva mătreții mai poți folosi și zeamă de lămâie cu ulei de măsline pentru o mască la fel de ușor de utilizat. Combină aceeași cantitate de apă, ulei și suc și masează-ți scalpul. Peste 20 de minute spală-te cu șampon.

Citeşte şi: Tratamentul natural cu ajutorul căruia vei scăpa de acnee în doar 3 zile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: