Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tratamentul natural cu ajutorul căruia vei scăpa de acnee în doar 3 zile

Tratamentul natural cu ajutorul căruia vei scăpa de acnee în doar 3 zile

Tratamentul natural cu ajutorul căruia vei scăpa de acnee în doar 3 zile

În general acneea este specifică mai mult adolescenților, dar există și cazuri în care aceasta nu cedează nici la vârsta maturității. Uneori, lucrurile nu se schimbă în bine nici măcar după ce sunt folosite cele mai scumpe tratamente.

Puțini au curajul să încerce însă și variantele simple, ieftine și foarte eficiente care rezolvă această problemă pentru că nu au încredere în efectele acestora.

Dacă ești victima acneei de ani de zile și ai testat pe rând toate tratamentele, îți prezentăm ceva care va pune capăt suferinței tale.

Salata verde va face minunea ca în doar trei zile să ai tenul curat și chiar luminos. Această plantă abundă în vitamine, dar mai conține și calciu, magneziu sau fier.

Coșurile de pe chipul tău vor dispărea datorită unei creme ușor de făcut și totuși eficiente, din salată verde. Pentru a o pregăti vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 2 frunze de salată verde
– 1 linguriță cu bicarbonat de sodiu
– 300 de mililitri de apă
– 2 lingurițe cu miere

Tratament acnee: Cum să faci crema naturală care să te scape de coşuri

Începe prin a curăța foarte bine, sub un jet puternic de apă cele două frunze de salată. Apoi toacă-le cât mai mărunt și aruncă-le într-un ibric. Acoperă-le cu apă și pornește aragazul pe foc mic.

Lasă acest amestec să fiarbă pentru aproximativ 60 de minute. Când se va termina timpul, scurge lichidul. Amestecă-l când e rece cu mierea și cu bicarbonatul de sodiu.

Trebuie să obții un amestec cât mai omogen. După ce ai terminat, pune conținutul într-o sticlă mică pe care trebuie să o păstrezi la rece.

Această cremă se folosește foarte simplu. În fiecare seară, înainte de somn, masează-ți tenul, mai ales zonele cu probleme, cu acest mix din salată verde și lasă-l să acționeze pe tot parcursul nopții.

A doua zi dimineață, spală-te pe față cu apă caldă, din abundență. Vei avea nevoie de doar trei zile pentru a te convinge de eficiența acestei creme naturale, din ingrediente foarte accesibile.

De asemenea, amestecul din salată verde, miere și bicarbonat este potrivit și pentru cei care suferă din cauza arsurilor provocate de soare.

Citeşte şi: Ce simptome are fibrilația atrială, boala care afectează mii de români

Cancerul de col uterin, boala care afectează mii de românce. Ce simptome are

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: