Redactia.ro
Home » Știri » Trauma care i-a marcat viața Ginei Pistol! Ce spune vedeta

Trauma care i-a marcat viața Ginei Pistol! Ce spune vedeta

Pe Gina Pistol o cunoaște toată lumea! Este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale showbiz-ului românesc. Cu toții știm că aceasta duce o viață lipsită de griji, în prezent. Are un iubit celebru, o fiică mult dorită și o carieră de invidiat. Dar, se pare că viața ei nu a fost întotdeauna roz. Recent, vedeta a vorbit deschis în fața fanilor săi și a povestit că în urmă cu mult timp nu a știut ce înseamnă dragostea părintească.

Trauma care i-a marcat viața Ginei Pistol! Ce spune vedeta

„Nu prea vorbesc despre acest subiect, nici cu ai mei, cu mama. Ai mei se despărțiseră. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-a dus la o doamnă, nu știu cine e acea femeie, am înțeles că a și decedat între timp

și nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se întâmplă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Dar nu a venit nimeni să îmi zică, copilului. Atunci m-am simțit a nimănui. Femeia aceea era agresivă,

pentru că ea la rândul ei avea niște probleme. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură dată mi-a dat o palmă. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa.”, a declarat, în lacrimi, Gina Pistol.

Gina Pistol, despre momentul în care părinții săi au aflat de sarcina ei

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, Gina a vorbit despre sarcină, dar și despre cum părinții ei și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici. „Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta.

I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii. Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri. 

Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina…

Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a declarat Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: