Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Trei accesorii bărbăteşti pe care ar trebui să le ai în dulap

Trei accesorii bărbăteşti pe care ar trebui să le ai în dulap

GALERIE FOTO (2)

Indiferent dacă adopţi în mod constant ţinutele elegante sau dacă porţi costum ocazional, din dulapul tău cu accesorii nu ar trebui să lipsească butonii, cravatele şi batistele de buzunar. Acestea reprezintă modalitatea prin care dai un plus de originalitate şi stil ţinutelor tale, creând un look elegant, stilat şi rafinat.

Cum se poartă butonii pentru cămaşă?

Butonii pentru cămaşă fac parte din categoria accesorii pentru costum, reprezentând împletirea perfectă dintre eleganţă şi stil. Pot fi creaţi din diferite tipuri de materiale, au abordări stilistice foarte originale şi îşi demonstrează utilitatea, îmbinând rolul practic şi  frumuseţea. Butonii se pot purta cu orice cămaşă, atâta timp cât este prevăzută cu manşeta dotată cu butonierele necesare. Fie că mergi la birou, fie că participi la un eveniment elegant, butonii pot fi accesoriile pentru costum care dau nota distinctivă a ţinutei tale. 

Este foarte important ca atunci când optezi pentru  butoni, aceştia să cadreze întregii ţinute, atât din punct de vedere cromatic şi stilistic, cât şi în ceea ce priveşte materialul din care sunt realizaţi. Poţi opta pentru butonii clasici din metal comun sau preţios, precum şi pentru variantele din fibre textile, piele sau cele înnobilate cu pietre preţioase. Pentru o cămaşă albă, vei alege o pereche de butoni care să se asorteze costmului, iar pentru o cămaşă colorată vei încerca să optezi pentru butonii care se vor potrivi cromatic, fie creând un contrast, fie păstând nota coloristică generală. Butonii din metal sunt cel mai simplu de integrat într-o ţinută elegantă.

 

 

Cravata şi batista de buzunar

Cravata este accesoriul pentru costum care dă culoare unei ţinute, îi sporeşte eleganţa şi îi conferă rafinament. Pentru ca acest accesoriu să aducă plusul de stil, este necesar să fie aleasă şi purtată corect. Cravata, indiferent de cromatică, se va purta doar cu o cămaşă uni, încercând să faci un joc plăcut între tonuri şi nuanţe. Este recomandat ca nodul acesteia să fie bine executat, iar cămaşa să aibă toţi nasturii închişi. Nodul de cravată trebuie să nu fie larg, dar nici foarte strâns, iar lungimea acesteia nu trebuie să depăşească jumătatea cataramei curelei de la pantaloni. Un nod prea larg va crea senzaţia de degajare, deloc specifică unei ţinute formale sau elegante, iar o cravată mult prea scurtă va oferi o imagine deloc plăcută. 

Alături de cravată, batista de buzunar reprezintă un alt accesoriu pentru costum extrem de apreciat. Realizate din acelaşi material,  batista de buzunar  şi cravata vor crea un echilibru perfect în ţinuta ta elegantă, conferind un plus de rafinament şi stil. Dacă pentru cravată trebuie să respecţi câteva reguli, batista de buzunar îţi oferă posibilitatea de a jongla cu imaginaţia şi creativitatea, descoperind variate modalităţi în care o poţi ataşa buzunarului de la piept. 

Accesorizarea ţinutelor masculine

Accesoriile în vestimentaţie îţi dau posibilitatea de a da un plus de originalitate abordărilor tale stilistice. Accesând https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte  ai posibilitatea de a-ţi completa dressing-ul cu piesele vestimentare care se vor potrivi cel mai bine stilului tău. 

Alegându-ţi hainele preferate, îţi oferi şansa  de a putea jongla cu cât mai multe accesorii şi de a-ţi pune amprenta asupra outfit-ului tău. MODIVO te aşteaptă cu o gamă variată de accesorii şi piese vestimentare, astfel că te poţi încadra noilor tendinţe, în orice context.

Originalitate şi unicitate

Tenişi de bărbaţi cu costum-reprezintă o idee bună? Dacă preferi abordările originale şi unice, atunci răspunsul afirmativ la această întrebare va fi pe placul tău. Alege să fii original şi combină piese vestimentare clasice şi elegante cu elemente degajate, look-ul tău bucurându-se de un aer tineresc şi foarte modern.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini