Redactia.ro
Home » Monden » Trei alimente pe care Matilda Pascal Cojocărița nu le mai consumă de foarte mulți ani

Trei alimente pe care Matilda Pascal Cojocărița nu le mai consumă de foarte mulți ani

GALERIE FOTO (8)

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocarita arată foarte bine la cei 63 de ani. Există o vorbă care spune că frumusețea și tonusul vine din interior, iar alimentația reprezintă nu doar hrana fizică cât și psihică.

Artista duce un stil de viață atent, încercând să facă mișcare și să aibă grijă la alimentație. Artista a renunțat complet la zahăr, făinoase și carne roșie. De asemenea, îndrăgita cântăreață spune că are un tonus bun și se simte bine. Iată ce alimente îi fac bine și care au un impact negativ asupra organismului uman.

„Nu mai consum zahar de trei ani de zile. Evit dulciurile si gust foarte rar, doar cand imi este pofta de ceva. Am un tonus mai bun si ma simt mult mai bine.

O buna perioada nu am mai consumat carne rosie, ci doar de pasare, de la tara. Si acum prefer mai mult pestele, o sursa excelenta de proteine. Prajelile si fainoasele le evit si acum, nu sunt sanatoase pentru organismul nostru”, a declarat Matilda Pascal Cojocarita pentru click.ro.

Matilda Pascal Cojocarita a câștigat primul concurs de miss din România

Puțini sunt cei care știu că îndrăgita interpretă de muzică populară a câștigat, în anul 1979, locul 1 al primului concurs de frumusete feminină din România sub deviza „Muncă, Tinerețe, Frumusețe”. Solista de muzică populară se simte și arată impecabil la vârsta de 63 de ani. Matilda Pascal Cojocărița are grijă de tenul și corpul ei, iar pentru aceste lucruri a adoptat un stil de viață sănătos, ale cărui rezultate se văd cu ochiul liber.

Artista acordă importanță și îngrijirii personale. Nu adoarme niciodată fără să se demachieze, ceea ce le recomandă tuturor femeilor. În plus, aceasta folosește măști cosmetice din comerț, dar își face și naturiste în casă, pe bază de uleiuri naturale, în principal cel de măsline.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: