Redactia.ro
Home » Știri » Trei alimente pentru o viață mai lungă! Nu sunt deloc scumpe și pot fi folosite în diverse combinații

Trei alimente pentru o viață mai lungă! Nu sunt deloc scumpe și pot fi folosite în diverse combinații

Trei alimente pentru o viață mai lungă! Nu sunt deloc scumpe și pot fi folosite în diverse combinații

Iată o serie de alimente pentru o viață mai lungă! Sunt sănătoase și, în ceea ce privește prețul lor, nu sunt deloc scumpe. Totodată, ele pot fi consumate în diverse combinații.

Trei alimente pentru o viață mai lungă! Nu sunt deloc scumpe și pot fi folosite în diverse combinații

Deși există mulți factori care pot determina durata vieții, dieta alimentară sănătoasă este și ea un factor decisiv.

Fructele și legumele conțin compuși care reduc riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral, unele forme de cancer, boli respiratorii cronice, diabet și obezitate. Acesta este unul dintre motivele pentru care experții în domeniul sănătății încearcă în mod constant să încurajeze oamenii să mănânce mai multe fructe și legume.

Ouăle

Chiar dacă ouăle au un conținut ridicat de grăsimi, cercetările arată că nu afectează nivelul colesterolului din sânge, la fel ca și grăsimile saturate. De fapt, s-a constatat că persoanele care consumă multe ouă (aproximativ șapte pe săptămână) au avut un risc de accident vascular cerebral redus cu 12% comparativ cu cei care consumă mai puține ouă (mai puțin de două pe săptămână).

Verdețurile

Verdețurile, cum ar fi spanacul, ștevia și loboda conțin mult fier. Acesta este benefic pentru formarea globulelor roșii. De asemenea, betacarotenul (pigmenții care acționează ca antioxidanți) ajută la menținerea vederii sănătoase, a oaselor, a dinților și a pielii.

Consumă legume verzi cât de des poți, pentru a duce o viață mai lungă și sănătoasă!

Conopida și broccoli

De asemenea, legumele cum ar fi broccoli conopida, varza de Bruxelles si ridichile, sprijina procesele naturale de detoxifiere ale organismului. Avem enzime de detoxifiere sau sisteme chimice în celulele noastre (în special în ficat), iar activitatea acestor enzime este susținută de prezența substanțelor specifice găsite numai în aceste legume.

Aceste legume sunt deosebit de benefice pentru femei, deoarece acestea ajută la menținerea nivelului de estrogen și la înlăturarea cancerelor cu cauze hormonale, cum ar fi cancerul mamar, ovarian, endometrial (uterin).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: