Redactia.ro
Home » Știri » Trei dintre victimele masacrului de la Bascov au fost conduse pe ultimul drum. Imagini pline de durere surprinse la înmormântare

Trei dintre victimele masacrului de la Bascov au fost conduse pe ultimul drum. Imagini pline de durere surprinse la înmormântare

GALERIE FOTO (5)

Trei dintre victimele tragediei de la Bascov au fost conduse pe ultimul drum. Este vorba despre părinții și fratele criminalului, care au fost înmormântați la cimitirul din sat. De la sora criminalului și nepoata acestuia, rudele și cei apropiați își pot lua rămas bun, sâmbătă. Criminalul nu va fi scos din închisoare pentru a participa la înmormântarea acestora.

Primele imagini de la înmormântare

Durere mare la Bascov, în județul Argeș, unde trei dintre victimele masacrului au fost conduse pe ultimul drum. Este vorba despre părinții și fratele criminalului. Rudele, dar și vecinii au mers, vineri dimineața, la capela unde au fost depuse sicriele cu trupurile neînsuflețite ale părinților și fratelui criminalului. Unul dintre vecinii familiei ucise a ținut să spună că  nu s-a gândit niciun moment că s-ar putea întâmpla o asemenea tragedie.

Toți am fost ca frații. Ne-a distrus și pe noi. Soția supraviețuitorului și fetița sunt la capelă la Militar. Nu mai știu nici să mai vorbesc. Nu l-am crezut în stare niciodată pe acest bărbat de așa ceva, nu a făcut până acum așa măgărie. Se mai certau uneori prin grădină, la muncă, dar în rest era muncitor”, a declarat bărbatul pentru RomâniaTv.

Cum și-a omorât familia Viorel, criminalul de la Bascov

Bărbatul de 52 de ani, din Bascov, este acuzat că şi-a omorât familia. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La audieri, criminalul le-a spus judecătorilor că seara luase jumătate dintr-o pastilă şi că nu era perfect conştient de ce făcea. „Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”, a spus el, potrivit Antena 3. Prima dată și-a omorât tată, care ieșea de la baie. Mai apoi, pe mama lui în somn și pe fratele lui, care era taximetrist, tot în somn. Ulterior, Viorel a traversat curtea, s-a dus în casa de lângă și le-a ucis și pe sora lui și pe nepoata lui de cinci ani.

Oamenii legii au făcut percheziție la casa criminalului, unde acesta locuia cu părinții și fratele. Anchetatorii au găsit o foaie albă de hârtie pe care criminalul a scris ce avea de gând să facă.

A fost găsită o hârtie, cu un scris care abia putea fi descifrat, neîngrijit. Nu prea e lizibil și coerent ce a scris, dar mesajul era clar, că îi va omorî pe totți din casă și apoi se va sinucide. Acum totul va fi analizat și se va stabili cu exactitate, în urma expertizei medico-legale, ce anume a declanșat furia suspectului”, au spus surse din anchetă.

Sursa foto – epitesti.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini