Redactia.ro
Home » Sport » Trei jucători au plecat de la FCSB! Becali l-a adus pe Darius Olaru

Trei jucători au plecat de la FCSB! Becali l-a adus pe Darius Olaru

Trei jucători au plecat de la FCSB!

Trei jucători au plecat de la FCSB! Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a început curățenia. Deocamdată FCSB a renunțat la trei jucători și l-a adus pe Darius Olaru de la Gaz Metan.

Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou și Ioan Hora s-au despărțit de FCSB. Vor mai urma și alte plecări. Cel mai probabil Belu, Salomao și Moutinho vor pleca și ei în cel mai scurt timp fiind doriți de Gaz Metan și Voluntari. Gigi Becali a făcut o listă de 14 jucători de care antrenorul Bogdan Vintilă nu mai are nevoie. Lista s-a mai scurtat însă, după ce patronul celor de la FCSB s-a mai gândit. Nu vrea să-i mai dea pe Harlem Gnohere și Lucian Filip.

Darius Olaru a revenit la FCSB

Gigi Becali a decis să-l aducă pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș. Acesta a fost cumpărat în vară, dar a fost lăsat să joace pentru ardeleni.

„L-am luat pe Olaru! Va rămâne la noi! Îl iau să joace. Nu-l mai las la Gaz Metan. Acoperă multe posturi şi ne va ajuta să câştigăm campionatul! Toţi vorbesc frumos de el. L-am urmărit şi eu, e unul dintre jucătorii în care îmi pun mari speranţe”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Jucătorii de la FCSB au efectuat în această dimineață vizita medicală, la care s-au prezentat 23 de jucători. Bogdan Planic, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic și Aristeidis Soiledis au fost învoiți pentru încă câteva zile. Au fost însă prezenți trei jucători de la echipa a doua a clubului. Ovidiu Perianu, Adrian Niță și Cristian Dumitru.

Citește și: Ion „Liță” Dumitru, viața în America! Cu ce se ocupă antrenorul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: