Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trei motive pentru care trebuie să păstrezi cojile de lămâie și să nu le arunci niciodată

Trei motive pentru care trebuie să păstrezi cojile de lămâie și să nu le arunci niciodată

Coaja de lămâie

Lămâile sunt aliați de nădejde nu doar în ceea ce privește bucătăria și alimentația, dar ele au și niște întrebuințări de uz casnic pe care multă lume nici măcar nu le știe. Folosești zeama de lămâie în prăjituri și în diverse preparate, dar știai că, de fapt, coaja este cea care are mult mai multe întrebuințări? Uite ce nu știai despre lămâi!

Ce poți face cu cojile de lămâie

Data viitoare când vrei să faci o prăjitură, gândește-te atunci când arunci coaja de lămâie, pentru că vei vrea să o păstrezi atunci când vei afla câte poți face cu ea!

Coaja de lămâie are mult mai multe substanțe benefice decât zeama, dar nu ar fi indicat să o consumi, având în vedere că nu știm cu ce chimicale au fost stropite fructele direct pe coajă. Cel mai bine este să păstrezi coaja de lămâie ca să faci curățenie în casă și nu numai! Iată ce poți face cu coaja de lămâie.

Coaja de lămâie scoate petele

Dacă ai vase din metal care s-au pătat și nu ai reușit nicicum altfel să scoți petele, atunci iată că poți folosi coaja de lămâie. Pune apă la fiert într-un vas și las-o să clocotească. Oprește focul și apoi pune vasele din metal în apă, împreună cu cojile de lămâie. Petele se vor lua imediat! Tot ce mai de făcut este să cureți vasele cu  detergent normal de vase.

Coaja de lămâie degresează

Cojile de lămâi sunt foarte bune pentru a degresa zonele și suprafețele pline de grăsimi.

Cojile de lămâi sunt înălbitor

Dacă ai niște haine albe pomosite, ce nu mai arată deloc ca în trecut, atunci poți apela cu încredere la coaja de lămâie pentru a le reda hainelor tale strălucirea. Folosirea cojilor de lămâie este cea mai naturală metodă pentru albirea hainelor albe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: