Redactia.ro
Home » Știri » Trei spitale din București rămân fără căldură și apă caldă

Trei spitale din București rămân fără căldură și apă caldă

Trei spitale din București rămân fără căldură și apă caldă

Trei spitale din București vor fi afectate de criza apei calde și a căldurii. Cea mai mare unitate din Capitală, Fundeni va fi afectată și ea.

Trei spitale din București rămân fără căldură și apă caldă

Potrivit Digi24, Institutul Oncologix Fundeni, Institutul Clinic Fundeni și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C Iliescu, vor rămâne fără apă caldă și căldură.

Managerii spitalelor au primit înștiințare de la RADET în această dimineață că vor rămâne fără căldură și apă caldă timp de 24 de ore.

Cu toate acestea, au fost găsite soluții pentru blocurile operatorii și secțiile de terapie intensivă, unde căldura va gi asigurată cu aparatele de aer condiționat și calorifere electrice.

Cinci puncte termice şi două instituţii sunt afectate de această avarie.

Precizările RADET

RADET a informat joi că agentul termic se sistează până la ora 24.00 în cartierul Aviației. ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700. Magistrala are o vechime de 36 de nai, iar înlocuirea celor mai afectate tronsoane a început în vara acestui an.

De asemenea, se sistează agentul termic, pentru maximul 12 ore, în zona Apusului din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă, conductă Dn400, rețeaua fiind veche de 54 de ani.

Citeste si:REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Anunţul făcut de BEC în legătură cu Klaus Iohannis

Etichete: