Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Trend 2022 – jachete matlasate de damă cu un luciu metalic

Trend 2022 – jachete matlasate de damă cu un luciu metalic

Îmbrăcămintea exterioară completează aspectul elegant, indiferent de ocazie. Gecile și jachetele de tot felul îți permit să subliniezi caracterul întregii ținute sau sunt elementul principal al acesteia, mai ales în sezonul de toamnă și iarnă.

O jachetă caldă, matlasată este un articol obligatoriu pentru acest an. Iar modelele cu efectul holografic, luciu metalic și foarte strălucitoare sunt deosebit de moderne. Iar într-o astfel de jachetă, cu siguranță vei atrage atenția.

O jachetă matlasată cu umplutură de puf naturală sau sintetică este perfectă pentru utilizarea de zi cu zi. Este caldă, confortabilă și universală. Modelele lejere, asociate cu o garderobă sport, sunt printre cele mai populare. Pe rafturile magazinelor găsești jachete în diverse culori – atât negru clasic, cât și bleumarin, dar și numeroase nuanțe metalizate. Jacheta cu un luciu metalic va însufleți perfect orice stil de iarnă, chiar minimalist.

Modelele aurii și argintii arată cel mai eficient, dar jachetele în nuanțe strălucitoare de albastru sau violet merită și ele atenția ta( la urma urmei, albastru – violet este culoare anului 2022 conform Pantone).

Jachetele matlasate – un sinonim al confortului

Jachetele matlasate sunt cel mai mult asociate cu stilul casual, dar le poți combina liber și cu alte stiluri, în funcție de preferințe. În prezent, designerii de modă oferă modele grozave ce vor deveni ușor piesa principală a ținutelor tale.

Poți găsi modele foarte elegante de jachete matlasate care seamănă cu paltoanele clasice. Desigur, pentru stilul urban și pentru orice activitate, un model scurt va fi cel mai confortabil. Mai mult, le poți cumpăra de pe Bolf.ro în culori cu adevărat originale – de la un luciu abia vizibil la un luciu metalic.

Jachetele din materiale impermeabile în croiul emblematicei parka sunt perfecte și pentru stilul de zi cu zi. Această croială trebuie să aibă o glugă practică și buzunare mari, pentru a putea asigura cel mai mare confort posibil în condiții meteorologice neplăcute.

Cum se poartă o jachetă matlasată cu luciu metalic?

O jachetă de iarnă cu luciu metalic se potrivește bine cu stilul streetwear. În același timp, este puțin extravagantă și cu siguranță va atrage femeile cărora le place să se joace cu moda. Datorită unei astfel de jachete, vei putea introduce un pic de glamour excentric simplității casual. În același timp, va rămâne o ținută nonșalantă și pur și simplu confortabilă. Datorită izolației sale, oferă confort termic, deci este o alegere foarte practică pentru zilele reci

Merită să ții cont de faptul că aceste jachete cu luciu metalic sunt atât de expresive, încât nu au nevoie de alte articole de îmbrăcăminte atrăgătoare. De aceea, merită să fii moderată în alegerea ținutei atunci când vrei să porți o astfel de jachetă.

Jachetele de acest tip arată cel mai bine alături de o pereche de încălțăminte și pantaloni sau fuste mate. Piele lăcuită, paietele sau sclipiciul, deși sunt foarte la modă, se vor dovedi a fi complet inutile și nu este bine să le asociezi cu o jachetă matlasată cu luciu metalic. Căci aceasta ar trebui să fie cea care iese în evidență!

Jacheta matlasată, mai ales cea cu un luciu metalic, a avansat de la stilul sport la cel purtat de fashionistele de pretutindeni. Probabil, pentru că este călduroasă, ușoară, confortabilă și foarte eficientă. Dar, mai presus de toate, este atrăgătoare și nimeni nu va trece indiferent pe lângă tine atunci când o porți!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini