Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Trendurile pentru nunțile din 2022. Ce rochii, coafuri și aranjamente florale aleg miresele

Trendurile pentru nunțile din 2022. Ce rochii, coafuri și aranjamente florale aleg miresele

Odată cu ieșirea din pandemie, specialiști în domeniul nunților au anunța trendurile în materie de nunți pentru vara și toamna lui 2022.

Ce rochie de mireasă face senzație în 2022

Potrivit viva.ro, designer-ul Andreea Mărcuță a dezvăluit ce se poartă anul acesta, care sunt noile tendințe și care sunt preferințele mireselor.

„După o perioadă de 2 ani în care evenimentele au fost restrânse sau amânate, sezonul 2022 marchează revenirea evenimentelor grandioase, iar asta se poate observa și în tendințele pentru rochiile de mireasă. Broderiile spectaculoase sunt cele mai căutate de viitoarele mirese, deoarece oferă o strălucire aparte și rezonează perfect cu unicitatea evenimentului.
Sunt, de asemenea, și preferatele noastre – aplicațiile manuale 3D și accesorizările prețioase precum perlele sau franjurii realizați manual au devenit în timp semnătura noastră stilistică. Pentru miresele romantice, voalul de mătase rămâne în continuare în topul alegerilor, pus în valoare de diferite aplicații manuale sau accente decorative, cum ar fi fulgii de struț, oferind un plus de prețiozitate.
În ceea ce privește siluetele favorite ale acestui sezon, rochia în linie A și rochia tip sirenă rămân în continuare printre cele mai căutate modele, dar în același timp, sunt din ce în ce mai multe mirese care își doresc ceva diferit, ceva care să le reprezinte mai mult stilul personal, și atunci optează pentru varianta extrem de actulă de costum impecabil croit, cu elemente, din nou, prețioase și sofisticate’, a declarat designer-ul.

Ce coafuri și aranjamente florale aleg miresele

Potrivit specialistului în aranjamente florale, Nicu Bocancea, în 2022 albul și culorile pastelate rămân în topul preferințelor în cee ace privesc aranjamentele florale de anul acesta:

„Culorile preferate pentru buchetele de mireasa rămân albul și pastelurile, însă și cele accentuate precum roșul, portocaliul sau galbenul au fanii lor printre viitorii miri. E greu să vorbim de trenduri în ceea ce privește buchetul miresei, pentru că aici intervin mulți factori subiectivi, nu doar estetici. Un buchet din liliac proaspăt și parfumat, din lăcrămioare fragile sau din trandafiri de curte poate fi la fel de apreciat și de impact precum unul mai sofisticat, din flori exotice, totul ține de preferințe și de povestea pe care îți dorești să o spună florile’, a spus Nicu Bocancea, conform aceleași surse.

Coafuri recomandate pentru mirese

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi pune accent pe împletituri și nu recomandă coafurile voluminoase:

„În ziua nunții avem nevoie de un păr curat, strălucitor, elastic, cu bucle naturale sau cu un coc elegant și implecabil finisat. Împletiturile pot da efectul wow, chiar dacă sunt timeless ca aspect și efect. Nu recomand volumul sau taparea exagerată din coafură, totul să fie cât mai simplu, elegant, comod de purtat și de privit.

Ce mi se pare cel mai important este ca miresele să țină cont de „proba coafurii’, acea vizită în salon în urma căreia se stabilesc culoarea, tunsoarea, coafura din ziua nunții, pentru cât mai puțin imprevizibil și un minim de stress în ziua nunții care este atât de agitată și încărcată de nenumărate griji’, a transmis Adrian Perjovschi, conform aceleași surse menționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: