Redactia.ro
Home » Știri » Trenul lui Moș Crăciun circulă la metrou! Ce surpriză au avut călătorii. Iată mesajul care a făcut ziua mai bună tuturor

Trenul lui Moș Crăciun circulă la metrou! Ce surpriză au avut călătorii. Iată mesajul care a făcut ziua mai bună tuturor

GALERIE FOTO (2) scrisoare trenul mosului

Cei care au călătorit în data de 6 decembrie 2022 cu metroul pe magistralele 1 și 3 au avut parte de o surpriză cu totul specială. Călătorii au putut găsi pe locuri o scrisoare care conținea un mesaj sensibil, în ton cu spiritul sărbătorilor. Călătorii au putut decide dacă păstrează scrisoarea sau o lasă pe scaune pentru ca un alt călător să se poată bucura de mesaj,

Surpriză la metrou! Mesajul care a făcut ziua mai bună tuturor călătorilor

Un tren decorat special în ton cu Sărbătorile de Iarnă circulă zilnic la metroul din București, începând cu data de 6 decembrie, pe magistralele 1 și 3. În timpul lunii decembrie, trenul lui Moș Crăciun rezervă călătorilor surprize plăcute, care să le reamintească de faptul că Sărbătorile de Iarnă nu sunt un motiv pentru a accelera consumerismul, ci o ocazie de a fi mai buni și răbdători cu noi și cu cei care ne înconjoară.

Așadar, în cursul zilei de marți, pe 6 decembrie, au fost puse în Trenul lui Moș Crăciun 250 de scrisori caligrafiate de Livrez Dragoste.

„Fiecare scrisoare va călători sau va rămâne pe locul ei, în funcție de ce simte fiecare persoană care o citește. Ce mesaj se va ascunde în ele? Ce magie am fermecat în aceste cuvinte? Rămâne doar să le cauți și tu și să ne spui ce ai găsit”, a fost mesajul celor de la Livrez Dragoste.

Ce mesaj s-a aflat în interiorul plicului

Inițiativa s-a bucurat de un real succes, așa cum au povestit reprezentanții de la Metrorex și pe pagina oficială de Facebook a companiei.

„Dragă om frumos,
Sărbătorile înseamnă mai mult decât lucruri materiale. Ele sunt despre cadourile oferite din inimă. Un zâmbet sincer, un compliment, un mic gest de bunătate, iubirea necondiționată pot aduce bucurie sinceră în sufletul oricui. Oferă din inimă!”, a fost mesajul pe care l-au putut citi călătorii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: