Redactia.ro
Home » Monden » Triunghi amoros între Daniela Nane, iubitul tinerel și fosta iubită. Prima „Miss România” de după Revoluție, acuzată că i-a furat partenerul angajatei sale

Triunghi amoros între Daniela Nane, iubitul tinerel și fosta iubită. Prima „Miss România” de după Revoluție, acuzată că i-a furat partenerul angajatei sale

Triunghi amoros între Daniela Nane, iubitul tinerel și fosta iubită. Prima „Miss România” de după Revoluție, acuzată că i-a furat partenerul angajatei sale

În lumina reflectoarelor, viața privată a celebrităților devine un spectacol plin de neprevăzut. Ultima senzație în lumea showbizului românesc o constituie triunghiul amoros dintre Daniela Nane, iubitul mai tânăr și fosta iubită. Iată cele mai picante dezvăluiri!

Triunghi amoros între Daniela Nane, iubitul tinerel și fosta iubită

La 52 de ani, Daniela Nane și partenerul său de doar 25 de ani au făcut furori cu planurile lor îndrăznețe. Cu toate că diferența de vârstă este remarcată, aceștia își imaginează o viață plină de realizări și chiar urmează să devină părinți, potrivit unor surse apropiate.

Cu toate acestea, relația lor nu a fost lipsită de controverse și dramă. Încă de la început, legătura lor a fost umbrită de trecutul lor romantic. Daniela era încă măritată cu istoricul Adrian Cioroianu în timp ce Octavian Ene, angajat la teatrul unde Daniela este acum director artistic, avea o relație serioasă cu o balerină angajată la același teatru.

Povestea devine și mai pătimașă atunci când aflăm că Octavian și fosta sa iubită balerină aveau o afacere împreună. Cu toate acestea, pasiunea pentru Daniela Nane pare să fi tulburat toate aceste conexiuni anterioare. Octavian a decis să renunțe la relația sa cu balerina și chiar la locul său de muncă, fiind necesară o astfel de decizie din cauza interdicției privind relațiile amoroase între șefi și subordonați, potrivit Cancan. 

Prima „Miss România” de după Revoluție, acuzată că i-a furat partenerul angajatei sale

Cu toate acestea, drumul spre fericirea lor nu a fost lipsit de obstacole. Se zvonește că Daniela ar fi intrat deja în menopauză, iar această problemă ar putea fi un impediment în planurile lor de a deveni părinți. Cu toate acestea, pasiunea lor pare să fi depășit toate aceste piedici.

Pe de altă parte, fostul cuplu format din Octavian și balerina Carmen Mărgărit nu a scăpat nici el de dramă. În primele săptămâni ale relației sale cu Daniela, Octavian încă își exprima sentimentele față de fosta sa iubită, ceea ce a condus la o despărțire dureroasă, iar Prima „Miss România” de după Revoluție este acuzată că i-a furat partenerul angajatei sale, de apropiații fostului cuplu, conform sursei citate.

Astfel, triunghiul amoros dintre Daniela Nane, iubitul tinerel și fosta iubită, a fost o poveste tumultoasă, presărată cu pasiune, trădare și decizii dificile.

 

Sursa foto: actualitate.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: