Redactia.ro
Home » Știri » Trucul care reduce inflamaţia varicelor. Ce recomandă Lidia Fecioru

Trucul care reduce inflamaţia varicelor. Ce recomandă Lidia Fecioru

Trucul care reduce inflamaţia varicelor. Ce recomandă Lidia Fecioru

Iată un truc care reduce inflamația varicelor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este cea care a vorbit despre acest leac pentru reducerea inflamaţiei varicelor şi nu numai. Iată amănunte.

Trucul care reduce inflamaţia varicelor. Ce recomandă Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit un leac pentru reducerea inflamaţiei varicelor şi nu numai în în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Este vorba de podbal, o plantă terapeutică, dar ea se poate folosi şi în bucătărie, a transmis Antena 3 CNN.

Podbalul este o plantă medicinală din familia Asteraceae. Popular, ea mai este numită brusturel, cenușoară, limba vecinei, gușa găinii. Este apreciată încă din antichitate pentru calitatea de a „alunga tusea”. Așadar, poate trata probleme de sănătate precum infecții respiratorii, tuse, dureri în gât, gută, gripă.

O putem folosi și dacă avem o lovitură la genunchi mai veche sau chiar pentru varice. „Se pune frunza şi se tine peste noapte. Podbalul se găseşte şi în plafar. Ca plantă uscată o putem prepara astfel – o lingură de plantă uscată la un pahar de apă, o ţinem în termos 40 de minute, şi se bea câte o lingură de 4-5 pe zi înainte de masă”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri acunse.

Podbalul, benefic pentru sănătatea creierului

Unele cercetări sugerează că podbalul ar putea ajuta la protejarea sănătății creierului. De exemplu, într-un studiu realizat în eprubete, extractul de podbal a prevenit deteriorarea celulelor nervoase și a luptat împotriva radicalilor liberi dăunători, acei compuși care contribuie la dezvoltarea bolilor cronice, potrivit doc.ro. Poate avea, evident, și efecte secundare. Podbalul conține alcaloizi pirolizidinici care pot cauza leziuni hepatice acute și cronice atunci când sunt luați pe cale orală, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: