Redactia.ro
Home » Știri » Trucul folosit de Ikea să te facă să cumperi mai mult! Mulți nu își dau seama de asta

Trucul folosit de Ikea să te facă să cumperi mai mult! Mulți nu își dau seama de asta

Trucul folosit de Ikea să te facă să cumperi mai mult! Mulți nu își dau seama de asta

Iată un trucul folosit de Ikea care să te facă să cumperi mai mult din magazin! O să privești cu alți ochi de aici înainte cumpărăturile.

Trucul folosit de Ikea să te facă să cumperi mai mult! Mulți nu își dau seama de asta

IKEA este o companie internațională suedeză specializată în designul și vânzarea mobilierului și accesoriilor pentru casă, fondată în 1943. Compania este renumită pentru mobilierul său accesibil și ușor de asamblat, vândut în cutii plate pentru auto-asamblare. De asemenea, este cunoscută pentru magazinele mari, care adesea includ restaurante ce servesc mâncare suedeză, inclusiv celebrele chiftele suedeze.

IKEA operează în peste 50 de țări din întreaga lume, inclusiv în România. Mulți români preferă această companie atunci când vine vorba de achiziționarea celor necesare. Iar oamenii cumpără – de obicei – mai mult decât ar avea nevoie, de fapt, un lucru general valabil.

Un expert în marketing a dezvăluit secretele IKEA într-un videoclip pe rețelele de socializare intitulat „secrete folosite de IKEA pentru a vă face să cheltuiți suma maximă”. În primul rând e vorba despre locul în care sunt poziționate magazinule producătorului de mobilier.

„Poate că ați observat deja, dar magazinele IKEA sunt întotdeauna situate în afara orașelor. Motivul este simplu, te obligă să iei mașina și să petreci ceva timp în călători Toate acestea te împing să profiti la maximum de călătorie cu orice preț – chiar dacă înseamnă să cumperi lucruri pe care nu ai intenționat neapărat să le faci”, mai spune expertul.

Un alt truc, de asemenea, are efect asupra cumpărătorilor.

„Magazinele IKEA nu au ferestre și nu afișează niciodată ora, iar acest lucru este intenționat. Șterge simțul timpului și te face să uiți că s-ar putea să ai lucruri mai bune de făcut decât să petreci ore întregi uitându-te la mobilier”, mai spune TikTokerul @bumanjiexplore.

Acesta este un truc împrumutat de la cazinouri având scopul de „a ține jucătorii înăuntru și pentru a extrage cât mai mulți bani de la ei”, potrivit aceluiași specialist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: