Redactia.ro
Home » Monden » Trucul la care Mirela Vaida apelează pentru a se menține în formă: «Se vede pe cântar a doua zi!»

Trucul la care Mirela Vaida apelează pentru a se menține în formă: «Se vede pe cântar a doua zi!»

Mirela Vaida

Mirela Vaida are 40 de ani și este mama a trei copii. Vedeta are un tonusul excelent și o formă fizică de invidiat. Prezentatoarea recunoaște că nu este ușor să-și mențină silueta și a dezvăluit care este metoda la care aplează pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Cum reușește Mirela Vaida să se mențină în formă

Eforturile ei nu sunt în zadar, deși recunoaște că procesul nu este întotdeauna unul ușor pentru că este o persoană grumandă.

„De câțiva ani, eu îmi propun să fiu într-o continuă dietă, dar nu pot. În weekenduri, dacă ieșim la o masă sau dacă avem musafiri sau suntem invitați undeva, eu nu am cum să țin dietă.

Eu sunt o pofticioasă și efectiv iubesc mâncarea. O ieșire pentru mine la restaurant sau o întâlnire cu prietenii nu are cum să fie fără mâncare. Mâncarea este ceva esențial, nu m-am ferit să recunosc asta. Iubesc să mănânc, dar încerc să mănânc câte puțin din toate”,  a povestit Mirela Vaida.

La ce truc apelează Mirela Vaida pentru a nu acumula kilograme nedorite? Nu mănâncă după ora 18 seara, ci în pauzele publicitare! Pare a fi o modalitate neobișnuită, dar are rezultate pentru carismatica prezentatoare TV.

„Acum, singura dieta care dă rezultate la mine este să nu mai mănânc seara, după ora 18:00. Este, de fapt, și motivul pentru care eu merg cu mâncarea după mine, la muncă. La pauza publicitară de la 18 fără 10 eu am sacoșa mea cu mâncare, în platou, pe care o deschid și o mănânc acolo. De obicei, îmi trebuie două pauze ca să termin.

Nu pot mâncă în 5-6 minute o masă. Îmi iau ceva ușor. Încerc să mănânc o salată sau o carne la grătar, un pește la grătar cu broccoli sau fasole verde în abur, lucruri cât mai sănătoase și fără grăsimi și încerc ca aceea să fie ultima mea masă. Este un pic greu, când ajungi seara acasă (…). Dacă ai scăpat și ai trecut de pragul acela cu crănțănelele, ești un om salvat și se vede efectiv pe cântar a doua zi”, a adăugat Mirela.

Trucul la care Mirela Vaida apelează pentru a se menține în formă

Mirela Vaida este de părere că disciplina alimentară a ajutat-o să slăbească, dar mai are şi un truc la care apelează seara, atunci când i se face foame. În plus, după cum chiar ea spune, este o gurmandă adevărată.

„Am slăbit, pentru că m-am disciplinat un pic. Cred că poți să mănânci orice, dar nu mânca seara, după ora 18:00, orice ar fi. Am acum un secret, mi-am făcut un fel de tabiet al meu și al copiilor, ne facem câte un ceai de fructe seara. Mi-am dat seama că bând o cană mare de ceai aromat, de la cireșe, banane şi așa mai departe, îmi umple efectiv stomacul. Îmi ia din nevoia de a mânca”, a povestit Mirela Vaida.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: