Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trucul prin care scoţi rapid aşchiile. De ce nu ne-am gândit la asta? VIDEO

Trucul prin care scoţi rapid aşchiile. De ce nu ne-am gândit la asta? VIDEO

Trucul prin care scoţi rapid aşchiile. De ce nu ne-am gândit la asta? VIDEO

Trucul prin care scoţi rapid aşchiile. De ce nu ne-am gândit la asta? Iată toate detaliile necesare!

Trucul prin care scoţi rapid aşchiile

Atât de simplu, de ce nu ne-am gândit la asta? Cea mai bună parte este că sigur ai acasă ceea ce îți trebuie, chiar la tine acasă! Este vorba de o seringă, dar nu sunt implicate ace. Iată întreg procesul!

Nu este nimic mai rău decât să încerci să faci un copil mic să stea nemișcat pentru ca tu să poți efectua o îndepărtare delicată a unei așchii de pe degetul lui Cei mici plâng și se zbat atât de mult încât este greu să-i ajutăm în cazul în care se confruntă cu o așchie. La fel de bine, cu ajutorul acestei metode puteți scăpa și dumneavoastră de o așchie fără a folosi un ac.

Cum să scoateți o așchie folosind o seringă

Fără probleme, fără complicații! Iată cum să scoateți o așchie folosind o seringă!

Copiii au o așchie? Luați o cutie care conține o seringă, asigurați-vă că este curată, iar apoi începeți procesul. Puneți gaura mică din partea de jos a seringii cât de bine puteți peste așchie. Odată ce știi că ești deasupra ei, asigură-te că seringa atinge pielea și apoi trage! Tragerea de pistonul seringii face ca așchia să iasă în sus și să intre în seringă. Asigură-te că nu există goluri, altfel nu o vei prinde! Mai mult ca sigur că seringa o va scoate din prima încercare! Fără durere și fără ca micuții să fie supărați sau speriați de scoaterea așchiei care îi supăra atât de tare.

@t_timecreations Sliver/Splinter removal video 👏🏼👏🏼 #sliverremoval #splinterremoval #10MillionAdoptions #FrunktheBeat #ttimecreations #fyp #hacks #parentsoftiktok #parenthacks #hacksoflife #hack101 ♬ original sound – Tanya

Sursa foto: humanpodiatry.com/

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: