Redactia.ro
Home » Știri » Trucuri pentru posesorii de Iphone. Tot ce trebuie să știi despre trimiterea mesajelor

Trucuri pentru posesorii de Iphone. Tot ce trebuie să știi despre trimiterea mesajelor

iphone

Dacă ești posesor al unui iPhone, există un truc esențial pe care ar trebui să îl cunoști pentru a face schimbul de mesaje mai eficient, fie că discuți cu prieteni apropiați sau cu colegi de muncă. Acest truc te poate ajuta să gestionezi mai bine conversațiile și să eviți momentele neplăcute cauzate de răspunsurile întârziate.

Cum să gestionezi eficient conversațiile prin mesaje pe iPhone

Una dintre problemele comune în comunicarea prin mesaje este timpul lung de răspuns. Acest lucru poate crea disconfort sau poate fi interpretat ca o lipsă de interes. Pentru a evita aceste situații, există o funcție pe iPhone care îți permite să prioritizezi și să trimiți mai rapid mesajele importante. Asigură-te că dispozitivul tău este actualizat la iOS 14 sau la o versiune mai nouă pentru a beneficia de această funcție. Conform specialiștilor Apple, trucul funcționează pe orice model, de la iPhone 6S până la cea mai recentă serie, iPhone 15.

Faris Memon, expert în Tehnologie la Vivid Ads, explică: ”Dacă primești un mesaj text la care nu poți răspunde imediat, fixează conversația pentru a-ți reaminti să răspunzi mai târziu. După ce ai trimis mesajul, îl poți anula fixarea și conversația va reveni la lista obișnuită.” Acest sfat este foarte util pentru a nu uita de mesajele importante și pentru a evita situațiile neplăcute cu interlocutorii.

Pașii pentru fixarea unei conversații în aplicația Mesaje

Pentru a fixa o conversație în partea de sus a listei de mesaje, urmează acești pași simpli:

Deschide aplicația Mesaje: Pe dispozitivul tău iPhone, deschide aplicația Mesaje pentru a accesa lista de conversații.
Atinge lung conversația dorită: Selectează conversația pe care vrei să o evidențiezi și atinge-o lung.
Selectează opțiunea Pin: În partea de jos a ecranului va apărea opțiunea ”Pin”. Atinge această opțiune pentru a fixa conversația în partea de sus a listei.
Acum, conversația respectivă va rămâne fixată în partea de sus a listei de mesaje, facilitând astfel accesul rapid la ea. Poți fixa până la nouă conversații simultan.

O alternativă pentru fixarea mesajelor

Dacă preferi o altă metodă pentru fixarea conversațiilor, poți urma acești pași:

Deschide aplicația Mesaje și atinge opțiunea ”Editați” din colțul din stânga sus.
Selectează ”Editați pinii”: Vei vedea iconițe de pini galbene lângă fiecare conversație.
Atinge iconițele pinii: Selectează conversațiile pe care dorești să le fixezi, apoi apasă pe ”Terminat” pentru a salva modificările.
Această metodă este la fel de eficientă și permite organizarea rapidă a mesajelor importante.

Cum să dezactivezi notificările de citire a unui mesaj
Dacă îți faci griji că vei părea nepoliticos răspunzând mai târziu la mesaje, poți dezactiva notificările de citire. Astfel, persoana cu care discuți va vedea doar că mesajul a fost livrat, nu și că a fost citit. Iată cum poți face acest lucru:

Intră în Setări: Deschide aplicația Setări pe iPhone-ul tău.
Accesează opțiunea Mesaje: Derulează în jos și găsește opțiunea Mesaje.
Dezactivează ”Trimiteți notificări de citire”: Atinge comutatorul verde de lângă opțiunea ”Trimiteți notificări de citire” pentru a-l dezactiva. Comutatorul va deveni gri.
Acum, interlocutorii tăi vor vedea doar că mesajele lor au fost livrate, nu și că le-ai citit, oferindu-ți astfel mai mult timp pentru a răspunde fără presiunea notificărilor de citire.

Beneficiile utilizării trucurilor de mesagerie pe iPhone

Aceste trucuri pot îmbunătăți semnificativ experiența ta de comunicare prin mesaje. Fixarea conversațiilor importante te ajută să nu pierzi din vedere mesajele critice și să răspunzi în timp util. Dezactivarea notificărilor de citire îți oferă flexibilitatea de a răspunde la mesaje fără a crea așteptări imediat după ce ai citit un mesaj.

Aceste funcții sunt utile nu doar pentru a menține relații personale armonioase, ci și pentru a gestiona eficient comunicările profesionale. Într-o lume în care timpul de răspuns la mesaje poate influența percepția asupra profesionalismului, utilizarea acestor trucuri te poate ajuta să gestionezi mai bine prioritățile și să menții o imagine pozitivă în fața colegilor și partenerilor de afaceri.

Dacă ești posesor al unui iPhone, utilizarea acestor trucuri simple te poate ajuta să îmbunătățești semnificativ modul în care gestionezi conversațiile prin mesaje. Fie că fixezi conversațiile importante pentru a nu uita să răspunzi, fie că dezactivezi notificările de citire pentru a evita presiunea răspunsurilor imediate, aceste funcții sunt concepute pentru a-ți ușura viața și a-ți oferi mai mult control asupra comunicării tale.

Prin aplicarea acestor sfaturi, poți gestiona mai eficient timpul și relațiile, asigurându-te că niciun mesaj important nu rămâne fără răspuns și că poți răspunde în ritmul tău, fără a crea tensiuni inutile. Astfel, îți poți menține atât relațiile personale, cât și pe cele profesionale într-o stare optimă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: