Redactia.ro
Home » Știri » Trupul Alinei a fost preluat de către familie. Adolescenta va fi înmormântată joi, în rochie de mireasă

Trupul Alinei a fost preluat de către familie. Adolescenta va fi înmormântată joi, în rochie de mireasă

Surpriză neașteptată în cazul crimei de la Mangalia! Un nou băiat intră în scenă ca iubit al Alinei, aducând o răsturnare de situație în investigația tinerei

Alina și-a pierdut viața în urmă cu două zile, după ce cea pe care o considera cea mai bună a atacat-o cu brutalitate. Familia Alinei nu poate pricepe cum s-a putut petrece o asemenea tragedie și se pregătește de înmormântare. Adolescenta va fi înmormântată în satul natal din Vaslui și va purta rochie de mireasă, conform primelor informații.

Alina va fi înmormântată în rochie de mireasă, în satul natal din Vaslui

Un sejur de vară pe litoral a devenit un coșmar pentru Alina, o tânără de 18 ani, care a devenit victima celei mai bune prietene. Alina și-a petrecut timpul în Mangalia împreună cu cea mai apropiată prietenă, având planuri de a munci la un hotel, în calitate de cameristă, pentru a strângee niște bănuți.

În ultima perioadă, certurile dintre ea și prietena ei deveniseră din ce în ce mai dese, iar Loredana a recurs la un gest șocant. A bătut-o cu bestialitate pe Alina, iar apoi a încercat să scape de cadavru. L-a abandonat într-un parc, acolo unde a fost găsit câteva ore mai târziu de către un trecător.

Marți, trupul Alinei a fost ridicat de la morga din Mangalia de către mătuşa care o avea în grijă, o altă mătuşă şi fratele fetei. Conform familiei, Alina va fi înmormântată în cursul zilei de joi în satul natal din Vaslui și va purta rochie de mireasă. Rudele Alinei sunt îndurerate și susțin că Alina s-ar fi plâns patronul hotelului de modul în care colega și prietena ei, Loredana se comporta cu ea în ultima perioadă, însă bărbatul nu a acordat prea multă atenție nemulțumirilor adolecentei.

Loredana va petrece 30 de zile în spatele gratiilor în vreme ce cazul său este analizat de polițiști și magistrați

O crimă oribilă a avut loc în Mangalia. Trupul unei tinere a fost descoperit sub o bancă, iar investigațiile ulterioare au dezvăluit semne de violență pe corpul victimei. În urma cercetărilor, s-a aflat că Loredana Atănăsoaie este persoana responsabilă pentru acest act teribil, fiind cea care și-a ucis cea mai bună prietenă, Alina Elena.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, principalei suspecte în crima din Mangalia, Loredana Atănăsoaie, i s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore în noaptea de duminică spre luni. Ulterior, în urma deciziei Tribunalului Constanța, tânăra acuzată că și-ar fi ucis cea mai bună prietenă, a fost arestată preventiv.

Sursă foto: Observator

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: