Redactia.ro
Home » Monden » Tu îl recunoști? Este un mare actor și a împlinit 70 de ani de curând

Tu îl recunoști? Este un mare actor și a împlinit 70 de ani de curând

GALERIE FOTO (2)

Bărbatul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți, talentați și apreciați actori de la noi. A jucat în mai multe ilme și telenovele românești, dintre care în unul dintre ele a fost pesonajul principal, teelnovela românească numindu-se după personajul pe care îl interpreta.

Gherghe Visu a împlinit 70 de ani

Este vorba despre celebrul Gheorghe Visu, un nume greu în industria cinematografică. Actorul a împlinit de curând 70 de ani. „State de România”, așa cum îl cunoaște lumea în urma rolului care l-a făcut să intre în inimile românilor, apare rar în lumina reflectoarelor fiind o prezență discretă în lumea mondenă. Cu toate acestea, actorul încearcă să fie aprope de fanii săi prin intermediul rețelelor sociale.

Gheorghe Visu publică aproape zilnic fotografii cu activitățile pe care le face și cu amintirile care îi sunt dragi. Ultima postare a actorului a fost această fotografie cu el din tinerețe. Poza a reușit să strângă mii de reacții din partea internauțior care au ținut să îl felicite pe îndrăgitul actor cu ocazia aniversării sale.

Gheorghe Visu și-a dorit să fie tenismen

Gheorghe Visu a acordat în trecut un interviu în care a mărturisit că își dorea să devină tenismen, dar nu regretă nicio clipă faptul că a ales actoria în schimb. Gheorghe Visu a dezvăluit că se simte împlinit prin prisma carierei pe care și-a creat-o de-alungul timpului.

Fac meseria pe care mi-am ales-o! Încă n-am reușit să pictez un tablou sau să compun un cântec… Toate icoanele făcute de mine sunt copii, toate cântecele mele sunt compuse de alții. Mi-am dorit să fiu și un mare tenismen, dar la nevoie pot să renunț la asta.„, a mărturisit Gheorghe Visu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: