Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Visu, internat la Spitalul Matei Balș. Care este starea actorului

Gheorghe Visu, internat la Spitalul Matei Balș. Care este starea actorului

Gheorghe Visu este internat în spital

Actorul Gheorghe Visu se află internat la Spitalul Matei Balș din Capitală și este conectat la un aparat cu oxigen. Anunțul a fost făcut, recent, de către acesta pe rețelele de socializare și a lăsat de înțeles că are Covid-19. Actrița Carmen Tănase, bună prietena a sa, a oferit detalii despre starea lui de sănătate.

Care este starea lui Gheorghe Visu

Actorul Gheorghe Visu este internat la Spitalul Matei Balș din Capitală și conectat la un aparat cu oxigen. Chiar el a  dat această veste pe pagina sa de facebook. Pentru că actorul a lăsat de înțeles că ar avea coronavirus, buna lui prietenă, actrița Carmen Tănase a precizat care este starea lui Gheorghe Visu, de fapt, informează viva.ro.

Carmen Tănase a spus că actorul nu este într-o stare rea. El nu se află la Terapie Intensivă și nu este intubat. Internarea lui are legătură cu boală cronică la plămâni, pe care o are de când filma serialul ”Inimă de Țigan”.

”În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina  din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat’, a declarat Carmen Tănase pentru Fanatik.ro.

În urmă cu zece ani, doctorii l-au indentificat pe Gheorghe Visu cu pneumotorax. Aceasta este o boală ce constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală. Din cauza unor complicații, el a fost și operat la acea vreme. Odată cu operația, Gheorghe Visu a renunțat la fumat.

Relația de prietenie a actorului Gheorghe Visu cu actrița Carmen Tănase

Actorul Gheorghe Visu și actrița Carmen Tănase sunt cunoscuți pentru rolurile din ”Inimă de țigan” și ”Regina”. Flacăra și State au făcut senzație, în urmă cu ceva ani. Erau unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Gheorghe Visu spune despre Carmen Tănase că are o ”amiciție rară” cu aceasta. Mai mult, actrița ”i-a suportat multe”, pentru că el este ”un om dificil”.

„Intre noi s-a sudat o amicitie rara. Carmen mi-a suportat multe, ca eu sunt un om dificil, a facut multe concesii. E un om extraordinar, sincer si amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, a declarat Visu într-un interviu.

Gheorghe Visu este foarte atașat de soția sa. Este singurul om care îl cunoaște în totalitate. De altfel, celebrul actor a mărturisit că în căsnicia sa este foarte multă armonie.

Sotia mea e familia mea si singurul om care-mi cunoaste fricile. Recunosc ca ma las putin influentat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit intotdeauna in casa noastra. Si asta pentru ca eu fac ce vreau si sotia mea la fel.”, a declarat marele actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: