Redactia.ro
Home » Monden » Tu îl recunoști? Este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la noi

Tu îl recunoști? Este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la noi

Personajul din imagine este un prezentator foarte iubit de public, care are o familie superbă și numeroasă. Dacă încă nu ți-ai dat seama, este vorba despre Mihai Morar. Prezentatorul a publicat această imagine alături de mama sa și are același chip ca acum.

Mihai Morar, carieră și familie de succes

Mihai Morar este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune. Acesta a avut parte de un show tv de succes pe postul Antena Stars. Este vorba despre emisiunea “Răi da’ buni”. Pe lângă cariera din televiziune, Mihai Morar este și un om de radio. Acesta împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, sunt ascultați zilnic pe postul Radio ZU, unde în fiecare dimineața binedispun ascultătorii.
Pe lângă cariera jurnalistică, Mihai Morar are o familie perfecta. Prezentatorul are alături de soția sa trei fetițe superbe, doua gemene și mezina familiei Roua. Gemenele au fost emoționate și nerăbdătoare de venirea pe lume a surioarei.  ,,Îmi dădeau mesaje din 5 în 5 minute. Emoţia reîntoarcerii în maternitate, când am intrat cu fetele în salon şi au luat-o în braţe, acesta este un moment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte”, a mai spus Mihai Morar odată cu venirea pe lume a celei mici.

Mihai Morar, rețetă de slăbit atipică pentru bărbați

Mihai Morar și-a făcut curaj și a vorbit despre secretul pe care îl are pentru a se menține într-o formă de zile mari la 40 de ani. Prezentatorul de televiziune are un obicei pe care mulți bărbați ar fi jenați să îl expună public, dar nu este și cazul lui. Mihai Morar a recunoscut că face pilates, iar acest sport îl menține în formă și tânăr. El a explicat că și bărbații fac pilates și din punctul lui de vedere nu este nimic ieșit din comun. Mihai Morar este un fan al sportului. de multe ori acesta a promovat mersul pe bicicletă și adesea este suprins prin București practicând această activitate.
Da, şi băieţii fac Pilates! Ştiu că lumea e plină de clişee şi prejudecăţi. Sunt şi eu, nu de puţine ori, subiect de zeflemea: “Mergi ca fetele, la Pilates?” De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credinţa lui Pilates era că poţi fi bătrân la 30 de ani, dar poţi fi tânăr la 60 de ani.
 
Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii. De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp. Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează şi forma corpului. Aşadar… lăsaţi băieţii să facă Pilates. Nu-i va face cu nimic mai puţin bărbaţi.„, a declarat Mihai Morar.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: