Redactia.ro
Home » Monden » Tu știai că cel mai tânăr milionar este român? Stai să vezi ce iubită are. Este o celebră artistă de la noi

Tu știai că cel mai tânăr milionar este român? Stai să vezi ce iubită are. Este o celebră artistă de la noi

GALERIE FOTO (5)

Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley sau pe numele lui, Sebastian Dobrincu, este român. Copilul minune al internetului a muncit mult să obțină acest titlu, pe care el preferă să nu i se atribuie, deoarece Sebastian este un tânăr care preferă să stea în umbră. Nu multă lume îl știe pe Sebastian și ascensiunea lui de peste ocean. Tânărul a intrat în atenția presei recent și a impresionat prin inteligtența de care dă dovadă și prin diversitatea domeniilor în care activează.

Să le luăm pe rând. Sebastian a plecat acum câțiva ani în America, cu toate că el muncește de la o vârstă fragedă, o vârstă la care nici măcar buletin nu avea. El a povestit în mai multe interviuri că încă de mic îi plăcea să dezasambleze jucăriile pe care mama sa i le cumpăra pentru a afla mecanismul din spatele lor.

Talentul în informatică și perseverența lui Sebastrian Dobrincu nu au trecut neobservate nici de nume mari din America. Tânărul român a fost invitat la o întânire chiar de patronul Facebook, Mark Zuckerberg pentru a negocia cu el o potențială afacere. Printre numele mari care l-au solicitat pe Sebi Dobrincu să lucreze pentru ei a fost și Jeff Bezoz. Cu toate aceste propuneri pe masă Sebastian s-a decis că vrea să își înfgiinșeze propria afacere, ca în cele din urmă să colaboreze cu Mark Zuckerberg din poziția de CEO a propriei companii.

Cu multă muncă asiduă și perseverență Sebastian a reușit să încaseze sume de ordinul milioanelor de dolari.

Cine este iubita celebră a lu Sebi Dobrincu

Sebastian Dobrincu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu nimeni alta decât talentata Ioana Ignat. Cei doi s-au cunoscut prin prisma lui Marius Moga. Pe lângă businessul pe care Sebastian îl are în Los Angeles, el mai are o mare pasiune, care nu are nicio legătură cu programarea și anume muzica. El încă de mic a făcut canto și și-a dorit să devină un solist bun. Acum că pe partea de business lucrurile sunt așezate el a declarat că a venit momentul să acorde atenție și vechii lui mari iubiri, muzica. O dată cu începerea colaborării sale cu Marius Moga pentru noul său album a cunoscut-o și pe cea ce urma să-i fie iubită. Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au scos și o melodie de dragoste împreună, iar de acolo la o relație fericită a mai fost doar un pas.

sursă foto: cancan.ro

Recent, cei doi porumbei au fost suprinsi de paparazzi în zona parcului Herăstrău, în timp ce se plimbau de mână. Având în vedere că iubirea este una amre și sinceră, cei doi nu s-au mai putut abține și s-au sărut pasional chiar în văzul tuturor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: