Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ignat iubește din nou! Artista s-a cuplat cu celebrul IT-ist Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat iubește din nou! Artista s-a cuplat cu celebrul IT-ist Sebastian Dobrincu

GALERIE FOTO (2) Ioana Ignat iubește din nou!

Ioana Ignat iubește din nou! Celebra artistă s-a îndrăgostit și se bucură nespus de mult de timpul petrecut alături de noul său iubit. Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, IT-istul român care și-a deschis o afacere în America, formează un cuplu. Cel puțin așa arată noile fotografii postate pe rețelele de socializare.

Ioana Ignat iubește din nou! Artista s-a cuplat cu celebrul IT-ist Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat iubește din nou! Celebra artistă este una dintre cele mai talentate si apreciate cântărețe din România. Dacă pe plan profesional stă foarte bine, nici pe plan sentimental Ioana Ignat nu trece printr-o perioadă grea. Ba din contră, vedeta se pare că și-a găsit sufletul pereche. Este vorba despre românul IT-ist Sebastian Dobrincu, care are o afacere în America. Cei doi au început o relație de iubire, cel puțin, așa arată rețelele de socializare.

Ioana Ignat si Sebastian Dobrincu

Tânărul afacerist s-a despărțit de vloggerița Mimi, iar acum se pare că este îndrăgostit de celebra artistă și speră să fie împreună cât mai mult timp. Pe unii fani vestea despărțirii de Mimi i-a luat prin surprindere, iar unii au vrut să afle dacă este adevărat. Răspunsul este Da, pentru că acum Sebastian are o relație cu Ioana. Acesta a postat o imagine cu Ioana Ignat pe Instagram, iar printre comentarii se află și confirmarea că tânărul s-a despărțit de Mimi. Cei doi s-au cuplat în toamna anului trecut, iar despărțirea acestora a fost o adevărată surpriză pentru internauții care îi urmăreau.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, colaborare pe plan muzical

În urmă cu câteva săptămâni, Sebastian și Ioana au lansat împreună piesa Inimă naivă. Aceasta este o piesă cu influență dance, care transmite emoție și regretul unei despărțiri de persoana iubită. Marius Moga și Sebastian Dobrincu au început o colaborare în urmă cu doi ani, creând studioul IREAL, un spațiu cu tehnologie de ultimă oră. „Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită”, a declarat Sebatian Dobrincu.

Videoclipul piesei a fost filmat timp de 3 zile și prezintă povestea a doi îndrăgostiți într-un cadru apocaliptic. „Am reușit totodată să facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Ioana Ignat, 22 de ani a devenit cunoscută odată cu participarea sa la emisiunea Vocea României, unde s-a calificat până în finală. Artista a lansat prima piesă în 2017, intitulată „Mă dezîndrăgostesc”. Vedeta a făcut parte din echipa lui Marius Moga, dar drumul său către cariera muzicală nu a fost îndrumat de celebrul artist, Ioana menționând că nu au reușit să se sincronizeze, dar cu toate astea, rămâne o persoană importantă pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: