Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Tu știai despre acest truc? Ce ascunde mânerul de la mașină te va surprinde

Tu știai despre acest truc? Ce ascunde mânerul de la mașină te va surprinde

GALERIE FOTO (2)

Internetul este un loc cu informații nelimitate. De când platforma TikTok a luat amploare, mii de trucuri au fost scoase la iveală și au devenit virale. Unul dintre trucurile care reprezintă acum un trend este acela legat de mânerul mașinii. Iată imaginile.

Ce truc ascunde mânerul mașinilor

Nu multă lume știa acest lucru, dar prin intermediul rețelelor sociale, aproape un milion de oameni au aflat trucul. Toate mașinile au mânere de susține pentru atunci când drumul devine abrupt sau anevoios. Nu mulți știu că aceste mânere sunt dotate și cu un mic buton secret. De fiecare dată când tragi de mâner, acesta are un arc care îl face să se retragă în poziția inițială. Trucul este butonul secret din fiecare, care o dată lăsat în jos blochează arcul de retragere și face ca mânerul să rămână într-o poziție fixă. Te poți convinge din imaginile de mai jos.

TikTok-ul, platforma care șochează pe zi ce trece. Transformarea unei tinere a lăsat lumea cu gura căsată

Valeria Voronina a șocat internauții prin transformările ei. Prima transformare radicală a vloggeriței a reușit să strângă treizeci de milioane de vizionări pe platforma de social media. Unii utilizatori au complimentat-o pe vloggeriță, ații au criticat-o pentru că induce lumea în eroare prin modul în care se afișează.Valeria trece de la o femeie cu nasul mare, cu pete, cu dinți galbeni la un model de Instagram plin de farmec în timpul clipului.

În timp ce unele dintre clipurile lui Valeria Voronina par a fi puternic editate, fanii încă nu pot trece peste diferența pe care o poate face rujul ei îndrăzneț și aspectul glamour al machiajului ochilor. În majoritatea videoclipurilor sale, influencerița este văzută fără machiaj, cu părul dezordonat, în timp ce poartă ochelari mari. Acest lucru se întâmplă înainte ca Valeria Voronina să se transforme, dezvăluind un aspect plin de farmec în timp ce se uită seducător la cameră. În aceste momente, părul ei pare să fie perfect ondulat, în timp ce trăsăturile ei faciale sunt completate de conturare, gene false și machiaj îndrăzneț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: