Redactia.ro
Home » Monden » Tu știi cine e? Iată cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate vedete din România

Tu știi cine e? Iată cum arăta în copilărie una dintre cele mai apreciate vedete din România

GALERIE FOTO (2) Raluca Tănase a împărtășit cu fanii o amintire din copilărie

În ultima perioadă vedetele au început un nou trend și au scos din arhiva personală fotografii cu ele de când erau copii. De data aceasta, Raluca Tănase a fost cea care și-a surprins fanii cu o amintire.

Raluca Tănase a împărtășit cu fanii o amintire din copilărie

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc a postat o fotografie emoționantă cu ea de pe vremea când începuse să meargă la școală. Fanii au fost șocați și cu greu și-au dat seama că e chiar Raluca Tănase, scrie spynews.ro.

Raluca Tănase a împărtășit cu fanii o amintire din copilărie
Raluca Tănase a împărtășit cu fanii o amintire din copilărie

Raluca Tănase este jumătatea trupei ”Bambi”, o trupă care a fost mulți ani la rând în topurile muzicale. Urmăritorii au reacționat imediat la postare și au comparat fotografie cu imaginea celebrului clip al piesei ”Doi ochi căprui”, în care s epoate observa că este una și aceeași persoană.

Chiar dacă artista nu mai arată ca atunci, căci anii și operațiile estice au schimbat-o, ceea ce a rămas neatins de timp este zâmbetul acesteia care o dă de gol. Nasul, buzele, sprâncenele și culoarea părului sunt total altfel, însă și atunci, ca și acum, Raluca era o fată foarte frumoasă și carismatică.

Imaginea făcută publică pe rețelele de socializare a strânit admirația fanilor, care au observat ce păr lung avea vedeta în copilărie, dar și cât de simpatică și simplă era la vremea aceea. Acum însă, simplitatea a fost înlocuită cu luxul și opulența, căci munca de peste ani a dat roade, încât să-și permită orice.

Raluca Tănase și-ar dori să petreacă o noapte cu Mihai Mitoșeru

Recent, artista a făcut o afirmație la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Întrebată cu ce bărbat ar petrece o noapte nebună. Deși a ținut să sublinieze că ea nu este genul care să umble doar o noapte cu vreun mascul, artista a declarat că dacă ar trebui să facă acest lucru l-ar alege pe nimeni altul decât Mihai Mitoșeru. Pentru alegerea sa, vedeta a avut și o explicație.

”Cu Mihai Mitoșeru, pentru că îl cunosc de foarte mult timp și știu ce hram poartă, ca să zic așa”, a spus Raluca Tănase în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: