Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, „dărâmat” de palmele lui Pavel Bartoș. Moment inedit la Vocea României

Tudor Chirilă, „dărâmat” de palmele lui Pavel Bartoș. Moment inedit la Vocea României

Tudor Chirilă, „dărâmat” de palmele lui Pavel Bartoș

Tudor Chirilă și Pavel Bartoș au făcut deliciul tuturor telespectatorilor în ultima emisie „Vocea României”. Iată ce moment unic au creat cei doi!

Tudor Chirilă, „dărâmat” de palmele lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți moderatori TV din România. Acesta se face mereu remarcat cu umorul său fin și reușește să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor. De această dată, prezentatorul a creat un moment hazliu și inedit alături de juratul Tudor Chirilă care i-a intrat într-un joc de rol:

„Tudor Chirilă: „Pavel, dar ți-am zis să-mi dai o palmă, nu o carabă.”

Pavel Bartoș: „Păi n-am știut, că aveai atâta păr…”

Colegii lor de breaslă au fost foarte amuzați, și nu au putut să își oprească hohotele de râs.

Smiley: „Ăsta(Pavel Bartoș) are mâna grea, joacă hockey.”

Theo Rose: „Cred că voia să ți-o dea de mult.”, au spus cei doi artiști, zâmbind cu gura până la urechi.

Cântărețul se îndrepta spre scaunul său când „l-a luat la rost” pe Pavel pentru loviturile puternice pe care i le-a articulat în văzul unei țări întregi.

„M-am întors o dată, mi-a dat una. M-am întors de două ori, mi-a dat. Și a fost foarte mișto. Mișto, mișto, mișto”, a spus Tudor Chirilă cu doar câteva secunde înainte de a se prăbuși pe scenă.

Când și-a văzut colegul la pământ, Pavel  s-a grăbit să îl „salveze” pe prietenul său căzut la podea, așa că i-a mai dat o palmă.

„Stai! Ești bine? Ești bine?”, a spus amuzat Pavel Bartoș, după care i-a dat o mână de ajutor cântărețului și l-a ridicat de pe jos.”, relatează wowbiz.ro.

Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu

În ediția „Vocea României” din 4 noiembrie 2022, după ce Alexandra Sipoș a urcat pe scenă, s-a iscat o discuție pe tema second hand-urilor după ce Irina Rimeș a observat că acea concurentă avea încălțări asemănătoare cu ale ei, dar pe negru.

„Ne-am găsit, gata!”, a spus Irina Rimeș.

„Se pare că vă luați de la același second-hand, e mișto”, a spus Tudor Chirilă, spre amuzamentul publicului.

„Ce second hand… Cam nice (n.r. drăguț) second-hand-ul ăsta. Auzi, ce măsură porți? 37, perfect, facem schimb, vrei? Că mereu mi-am dorit să am negre”, a fost replica Irinei Rimeș, care s-a descălțat ca să facă schimb de încălțări cu concurenta.

Când Denis Roabeș a mers pe scenă și i-a luat acesteia un pantof, Irina Rimeș a ținut să precizeze: „Măi, nu, că sunt de la un second hand foarte scump!”, a strigat Irina Rimeș.

Mai multe persoane au reacționat după acest episod, criticându-l pe Tudor Chirilă că i-ar fi ironizat pe cei care cumpără lucruri la mâna a doua, ieftine. Bloggerul Mihai Vasilescu a scris pe site-ul lui.

„(…) Tudore, eu înțeleg că ești pe glume, pe umor, pe astea, dar să știi că mulți dintre oamenii care se uită la emisiunea asta se îmbracă de la second hand”.

Tudor Chirilă a oferit o explicație: Io înțeleg că e nevoie de follow-eri și nu mă deranjează deloc să te ajut, dar mai bine te-ai documenta un pic înainte să scrii aiurea. Ce zici? Io zic că exercițiile de mânie proletară și socialism de social media să le încerci în altă parte că n-ai nimerit chiaburul. Totuși, pentru liniștea ta, geaca pe care o port în sezonul ăsta la Vocea României e de la un second hand. E luată în 2018. Tot pentru Vocea Romaniei”.

„Salut, câteva observații. Ironia e că eu chiar mă îmbrac de la second hand. Mai mult, geaca de piele din sezonul ăsta de la Vocea României a costat 1 leu într-un second hand din Giurgiu. (…)”, a fost comentariul lui Tudor Chirilă la o altă postare care îl incrimina, conform Viva!.

Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României
Foto: Pro TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: