Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, dat afară de la PRO TV!? Tensiuni cu o altă vedetă a postului de televiziune

Tudor Chirilă, dat afară de la PRO TV!? Tensiuni cu o altă vedetă a postului de televiziune

Cine e și cum arată mama lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, unul dintre cei mai apreciați jurați de la Vocea României, a fost dat afară de la Pro TV. Juratul a fost unul dintre cei mai iubiți ai emisiunii și deseori a fost prima alegere a concurenților.

Deși a cunoscut un real succes în cadrul Pro TV, artistul ia în considerarea mutarea sa la un alt post de televiziune. Cei de la Kanal D s-au arătat interesați și l-au invitat să discute. Când și dacă va avea loc mutarea, rămâne de văzut.

Mai multe surse informează că unul din motivele plecării sale de la Pro TV sunt situațiile tensionate dintre el și Irina Rimes. Nici atitudinea sa rebelă nu a fost tocmai agreată, acesta fiind un alt motiv al plecării sale. Cu toate astea, declarațiile Irinei Rimes despre colegul său de emisiune arătau altfel în 2020.

„Avem o relație amicală foarte bună și foarte strânsă”, a spus ea despre Chirilă.

Fotografiile pe care Irina Rimeș le-ar vrea șterse
Irina Rimes

Tudor Chirilă ar putea începe un nou proiect muzical la o altă televiziune

În prezent, solistul trupei Vama ar avea o altă propunere pe masă. Este vorba de o emisiune-concurs muzicală la tv, la al cărei format se lucrează în prezent.

„Tudor Chirilă ar fi una dintre vedetele principale ale show-lui, care ar vrea să «dea pe spate» atât «Vocea României», de la Pro TV, cât și «X Factor», de la Antena 1”, au dezvăluit sursele Cancan.

Postului de televiziune Kanal D îi crește audiența constant de câțiva ani încoace. Emisiunea celebrei Teo Trandafir se luptă în vizualizări cu cea a lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, din același interval orar.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” prezentată de Ilinca Vandici a cunoscut un real succes. Anul acesta au fost înregistrate zile în care emisiunea de la Kanal D a fost lider de audiență. Atât juriul, cât și concurentele au crescut numărul spectactorilor. Audiența pare să se fi majorat mai ales după începerea edițiilor „Celebrities”.

Cei mai recent cooptați oameni de televiziune la Kanal D sunt Dan Negru și Viviana Sposub.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: