Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă dezamăgit că l-a votat pe Klaus Iohannis? Cântărețul și-a exprimat dezamăgirea: „A dat speranţe oamenilor şi a minţit oamenii”

Tudor Chirilă dezamăgit că l-a votat pe Klaus Iohannis? Cântărețul și-a exprimat dezamăgirea: „A dat speranţe oamenilor şi a minţit oamenii”

Tudor Chirilă a vorbit în mod public despre dezamăgirea lui față de președintele României Klaus Iohannis, explicând faptul că îl consideră vinovat pentru perpetuarea corupției, dar și pentru că i-a mințit pe votanții lui.

Tudor Chirilă, dezamăgit de justiția românească 

Tudor Chirilă, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți dar și actor este o personalitate foarte implicată din punct de vedere cultural, pasionat de problemele sociale și politice ale țării. Acesta a încercat deseori să influențeze oamenii care îl urmăresc să vadă dincolo de perspectivă.

Cântărețul a vorbit despre mandatele lui Klaus Iohannis la emisiunea „Insider Politic” de la Prima TV, unde l-a atacat destul de dur pe președintele țării:

„Urcându-se la putere pe un discurs anti-PSD, foarte agresiv aşa, anti-PSD, mergând acolo în ziua cu Ordonanţa 13 să prezideze şedinţa Guvernului, a dat speranţe oamenilor şi a minţit oamenii că şi-ar dori altceva. De fapt, el nu şi-a dorit o justiţie mai puternică, s-a văzut asta în numirile pe care le-a făcut, de fapt, nu şi-a dorit desfiinţarea SIIJ-ului.

De recomandările din Comisia de la Veneţia nu s-a ţinut cont, de fapt el nu şi-a dorit nimic decât , acum ne dăm seama, nu şi-a dorit decât conservarea puterii în mâinile aceleiaşi oligarhii, care a căpuşat ţara asta de 32 de ani şi în care fiecare participant de la mic la mare are o vină pentru că lucrurile astea nu le poate face o mână de oameni. O mână de oameni trebuie să-şi răspândească şi să îşi crească reţeaua”, a spus Tudor Chirilă în emisiune, citat de news.ro.

Tudor Chirilă este profund dezamăgit de lipsa de implicare a lui Klaus Iohhanis „în destructurarea rețelelor de corupție este vizibilă, motiv pentru care și administrația publică se complace în sistemul moștenit de ani buni” mai relatează acesta pentru aceeași sursă.

Tudor Chirilă: „România este ţinută în frâu în administraţie prin incompetenţă”

Cântărețul s-a axat foarte mult pe problematicile corupției și incompetenței administrative publice, atât cea locală, cât și cea centrală, considerând că președintele a făcut prea puțin pentru a încerca să rupă cercul vicios al țării: 

„Această reţea de participanţi la căpuşarea statului este mult mai mare pentru că ai vârful piramidei, dar fiecare în jos, baza piramidei este ţinută de cei care tac. Este ţinută de cei care tac, de cei care sunt confortabili cu o sinecură la stat, de cei care plimbă hârtii prin administraţiile locale fără să aibă niciun ţel, de cei care încarcă aparatul bugetar fără, de fapt, să contribuie cu nimic la mersul şi la dezvoltarea României.

De fapt, România este ţinută în frâu în administraţie prin incompetenţă, prin faptul că ai nevoie de yes-meni ca să poţi să plimbi şi să poţi să creezi traseu pentru şpagă, traseu pentru beneficii traseu pentru combinaţii şi aşa mai departe. Cineva trebuie să fie yes-man, cineva trebuie să tacă şi fiecare în lanţul trofic beneficiază”, a mai precizat, în emisiunea de la Prima TV, Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă dezamăgit că l-a votat pe Klaus Iohannis?

Tudor Chirilă s-a numărat printre votanții președintelui Klaus Iohannis. Acesta susține totuși că nu a avut o variantă mai bună, Victor Ponta fiind, în opinia lui, cel mai toxic: 

„Nu aveam de ales, ce regret să am? Nu aveam de ales atunci. Nu am regrete. Regret că-i ticălos. Nu e un cuvânt tare. Am spus-o şi pe Facebook, e un cuvânt pe care mi-l asum. N-am ştiut chestia asta. Probabil că înapoi în timp e posibil să dau acelaşi vot. Nu pot să cred că madam Dăncilă era altceva sau Victor Ponta. Bine, Victor Ponta avea şi alte probleme, accese de Mao Zedong.

Iar când vine vorba de cel de-al doilea tur de scrutin din 2019, Tudor Chirilă este categoric. ”A fost alegerea mai bună atunci în faţa Vioricăi Dăncilă. Am spus atunci că eşecul momentului era că doi profesori nu au putut să participe la o dezbatere”, a încheiat Tudor Chirilă la emisiunea politică de la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: