Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, mărturisiri despre felul în care alege să-și crească copii. „Nu sunt bun la chestia asta…”

Tudor Chirilă, mărturisiri despre felul în care alege să-și crească copii. „Nu sunt bun la chestia asta…”

Tudor Chirilă este o figură foarte cunoscută în mediul public din țara noastră, fiind foarte apreciat de public, în special de cei din generația mai tânără. Foarte vocal în ceea ce privește părerile sale, a fost adesea apreciat pentru mesajele inspiraționale pe care le-a transmis cu diferite ocazii. Pe lângă faptul că este cântăreț și o personalitate plină de energie pe micile ecrane, este însă și tată. A ales să fie modest în ceea ce privește viața sa privată, cu toate că recent a dezvăluit câteva detalii despre felul în care alege să-și crească copiii.

Tudor Chirilă se numără printre vedetele care și-au propus să se folosească de influența lor pentru a schimba în bine mentalitatea celor care îl apreciază. Fiecare apariție a sa la televizor este o delectare pentru spectatori, care văd de multe ori un exemplu demn de urmat.

Cu toate că este cunoscut de o țară întreagă pentru activitatea sa profesională, nu putem spune că artistul are aceeași atitudine atunci când vine vorba de viața sa personală. A preferat ca viața sa de familie să rămână departe de ochii curioșilor, iar iubita sa, Iulia Mîzgan, și cei doi copiii ai lor nu au fost niciodată în lumina reflectoarelor.

Tudor Chirilă, mărturisiri despre felul în care alege să-și crească copii

Tudor dovedește însă că este un părinte foarte devotat, care alege să-i protejeze pe micuții săi de lumea mondenă din care face parte. Povestea sa de dragoste cu Iulia a început acum mai bine de 9 ani, însă relația lor nu a fost niciodată subiect pentru publicațiile din țara noastră.

În calitate de părinte, Tudor dă dovadă de aceeași mentalitate deschisă cu care ne-a obișnuit. Vrea să-și aducă contribuția în viața copiilor săi, iar acest lucru nu are legătură neapărat cu formarea lor educațională. Nu este de acord cu învățământul de acasă sau de la distanță, iar despre dispozitivele folosite în acest sens are o părere negativă.

„Nu sunt bun la chestia asta, la homeschooling. Eu cred că trebuie să am o relație cu copiii mei complementară referitor la educație, adică eu trebuie să fiu părintele de la care copiii învață lucruri complementare. Plus că mai cred în formarea pentru viață și din neînțelegerea între copii. Din tot conflictul ăsta se desprinde cumva o învățătură. Nu cred în tablete până la o anumită vârstă’, a declarat artistul pentru Gojira, în cadrul podcastului de pe canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’.

Nu vrea să apeleze la serviciile unei bone

Stilul de viață aglomerat pe care îl are nu l-a împiedicat pe Tudor Chirilă să fie mereu prezent în viața micuților săi. În timp ce tot mai multe persoane preferă să apeleze la serviciile unei bone, cântărețul a decis să-și crească singur copiii, alături de partenera sa. Acest lucru de datorează unei experiențe negative pe care a avut-o, dar și a faptului că a observat că respectivele persoane nu au grijă cum ar trebui de micuți.

‘Ideea de bonă nu e funcțională. Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza. Poate mulți sunt norocoși, dar tuturor celor care sunt norocoși le mai spun să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt. Noi (n.r. și soția) nu am fost neapărat norocoși în situația asta’, a mai explicat cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: