Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, mesaj către români. Artistul le-a vorbit celor ei care cred în teorii conspirative

Tudor Chirilă, mesaj către români. Artistul le-a vorbit celor ei care cred în teorii conspirative

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai talentați artiști de la noi, dar și o persoană foarte vocală în mediul public încă de când a început criza pandemică. Acesta a transmis din nou un mesaj adresat persoanelor care cred în teorii conspiraționiste. Ce a spus artistul de această dată.

Tudor Chirilă, mesaj tranșant

Tudor Chirilă a fost invitat în cadrul unui podcast unde a fost întrebat despre părerea sa în privința situației epidemiologice cu care se confruntă România în acest moment. Artistul a ținut să le transmită un mesaj cât se poate de tăios celor care cred în teorii conspiraționiste. Acesta a afirmat că nu crede în conspirații.

Eu cred că autoritățile din România sunt atât de imbecile și de cretine încât nu sunt capabile de niciun plan, nici unul diabolic și nici unul pozitiv.

Îți trebuie, în primul rând, inteligență și viziune strategică ca să transformi un moment pandemic într-unul care să-i constrângă pe oameni. Nu cred în teoria conspirației pentru că, pur și simplu, ăștia care ne conduc nu sunt în stare, nu pot să conspire la nimic.„, a spus Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a mai adăugat faptul că în România există o corupție foarte mare la nivel politic. Acesta a subliniat că e vina tuturor din această țară că au permis să se ajungă în acest punct. Artistul s-a implicat de multe ori în proteste organizate pentru a atrage atenția autorităților despre diverse probleme cu care țara și poporul se confruntă.

Instituțiile sunt pline de oameni care nu fac nimic, asta e o problemă foarte mare. Asta nu înseamnă că poporul român nu are resurse.„, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: