Redactia.ro
Home » Știri » Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României

Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României

GALERIE FOTO (2) Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României

Tudor Chirilă a mărturisit că are o geacă de piele care l-a costat 1 leu, luată dintr-un second-hand, purtată chiar sezonul acesta la Vocea României. Iată ce declarații a făcut artistul, în contextul în care s-a iscat un soi de scandal în mediul online, cel puțin, despre oamenii care cumpără lucruri la mâna a doua. Iată detalii.

Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu, second-hand. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României

În ediția Vocea României din 4 noiembrie 2022, după ce Alexandra Sipoș a urcat pe scenă, s-a iscat o discuție pe tema second hand-urilor după ce Irina Rimeș a observat că acea concurentă avea încălțări asemănătoare cu ale ei, dar pe negru.

„Ne-am găsit, gata!”, a spus Irina Rimeș.

„Se pare că vă luați de la același second-hand, e mișto”, a spus Tudor Chirilă, spre amuzamentul publicului.

„Ce second hand… Cam nice (n.r. drăguț) second-hand-ul ăsta. Auzi, ce măsură porți? 37, perfect, facem schimb, vrei? Că mereu mi-am dorit să am negre”, a fost replica Irinei Rimeș, care s-a descălțat ca să facă schimb de încălțări cu concurenta.

Când Denis Roabeș a mers pe scenă și i-a luat acesteia un pantof, Irina Rimeș a ținut să precizeze: „Măi, nu, că sunt de la un second hand foarte scump!”, a strigat Irina Rimeș.

Mai multe persoane au reacționat după acest episod, criticându-l pe Tudor Chirilă că i-ar fi ironizat pe cei care cumpără lucruri la mâna a doua, ieftine. Bloggerul Mihai Vasilescu a scris pe site-ul lui.

„(…) Tudore, eu înțeleg că ești pe glume, pe umor, pe astea, dar să știi că mulți dintre oamenii care se uită la emisiunea asta se îmbracă de la second hand”.

Tudor Chirilă s-a văzut nevoit să vină cu explicații.

Io înțeleg că e nevoie de follow-eri și nu mă deranjează deloc să te ajut, dar mai bine te-ai documenta un pic înainte să scrii aiurea. Ce zici? Io zic că exercițiile de mânie proletară și socialism de social media să le încerci în altă parte că n-ai nimerit chiaburul. Totuși, pentru liniștea ta, geaca pe care o port în sezonul ăsta la Vocea României e de la un second hand. E luată în 2018. Tot pentru Vocea Romaniei”, a fost replica lui Tudor Chirilă la postarea lui Mihai Vasilescu.

„Salut, câteva observații. Ironia e că eu chiar mă îmbrac de la second hand. Mai mult, geaca de piele din sezonul ăsta de la Vocea României a costat 1 leu într-un second hand din Giurgiu. (…)”, a fost comentariul lui Tudor Chirilă la o altă postare care îl incrimina, conform Viva!.

Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României
Foto: Pro TV
Tudor Chirilă poartă geacă de 1 leu. Cum arată haina de piele purtată sezonul acesta la Vocea României
Foto: captură video Youtube /
The Voice of Romania
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: