Redactia.ro
Home » Știri » Turiștii din Egipt au intrat în panică! Rechinii care au ucis cele două turiste, dau târcoale locului cu pricina

Turiștii din Egipt au intrat în panică! Rechinii care au ucis cele două turiste, dau târcoale locului cu pricina

Turiștii români aflați în Egipt au intrat în panică! Asta, pentru că rechinii ucigași atacă din nou. Mai mult, aceștia au fost văzuți la doar câțiva metri de mal. Se pare că rechinii dau târcoale plajelor din Hurghada după ce au ucis două turiste, potrivit România TV.  De asemenea, rechinul ucigaş din Hurghada a fost văzut în larg şi cu câteva minute înainte de atac.

Turiștii din Egipt au intrat în panică! Rechinii care au ucis cele două turiste, dau târcoale locului cu pricina

Un turist român a fost martor la teribila scenă în care femeia din Austria a fost atacată de un rechin. Acesta a povestit în detaliu ce a văzut. Femeia înota singură în stânga pontonului de la hotelul Tropitel, în stațiunea Sahl Hasheesh. Bărbatul spune că salvamarii din zonă au fost atenționați de o fată, chiar înainte de atac, că în apă se află un rechin.

„Au fost atenționați salvamarii, această fetiță care plângea în hohote și cred că este marcată pe viață, spunea că i-a zis „Shark, shark, it is a shark”, iar răspunsul a fost „Nooo, it is a dolphin”. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin”, a spus românul.

După tragedia din Egipt, mai ales după cazul româncei ucise în Marea Roșie, expertul în comunicare al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, Traian Bădulescu, susţine că turiştii români au devenit mai precauţi când vine vorba de vacanţe în Egipt.

„Oamenii nu au anulat nimic, deocamdată, dar au vrut să ştie în detaliu ce au făcut responsabilii din Egipt pentru rezolvarea problemei. Au aflat că plaja respectivă este închisă, că se iau măsuri pentru prinderea rechinului sau a rechinilor vinovaţi şi că se fac eforturi pentru recuperarea din mare a cadavrelor oilor decedate în urma scufundării acelei nave”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: