Redactia.ro
Home » Știri » Turiștii sunt plătiți ca să viziteze această țară! Ce sumă de bani primesc din partea autorităților

Turiștii sunt plătiți ca să viziteze această țară! Ce sumă de bani primesc din partea autorităților

taiwan

Este un lucru normal ca fiecare țară să încerce să atragă cât mai mulți turiști, însă autoritățile dintr-o țară asiatică au venit cu o idee cu totul inedită pentru ca aceasta să fie vizitată de oameni din întreaga lume. Concret, Guvernul acestei țări este dispus să ofere diferite sume de bani celor care decid să viziteze această țară.

Turiștii sunt plătiți pentru a vizita Taiwanul

Autoritățile din Tawain sunt dispuse să acorde 165 de dolari de persoană fiecărui turist care alege să petreacă vacanța în această țară. Nici grupurile de turiști nu au fost lăsate la o parte. Premierul Chen Chien-jen a anunțat că și-a propus să atragă aproape la 10 milioane de vizitatori, până în 2025, așadar nu ține cont de banii pe care trebuie să-i ofere, vrea doar ca turismul din această țară să fie din nou înfloritor!

Grupurile vor primi 658 de dolari pentru a fi încurajați să se bucure de peisajele pe care Taiwanul le are de oferit. Turiștii vor primi suma de bani în mod digital și o vor putea folosi după bunul plac, fie pentru cazare, fie pentru a achiziționa diferite suveniruri.

Scădere dramatică în numărul de turiști care aleg Taiwanul ca destinație de vacanță

Conform anunțului făcut de către ministrul Transporturilor, măsurile au ca scop atragerea mai multor vizitatori din Japonia, Coreea de Sud, Asia de Sud-Est, Hong Kong și Macao, precum și din Europa și Statele Unite ale Americii.

Autoritățile taiwaneze sunt îngrijorate pentru că țara s-a confruntat cu o scădere considerabilă a numărului de turiști. În anul 2022, puțin peste 900.000 de persoane au vizitat Taiwanul, majoritari fiind cei proveniți din Statele Unite ale Americii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: