Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganu a rupt topurile în România cu o manea în limba franceză: ”Comme ci, comme ça”

Tzanca Uraganu a rupt topurile în România cu o manea în limba franceză: ”Comme ci, comme ça”

Tzanca Uraganu se pregătește pentru una dintre cele mai mari colaborări care se anunță a fi de-a dreptul spectaculoasă. Manelistul a scos deja un fragment din melodia care va înnebuni România în această vară, iar fanii sunt în delir!

Nu mai este niciun secret faptul că Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai iubiți maneliști ai momentului, fiind apreciat la nivel internațional, iar concertele pe care le susține în afara granițelor sunt dovada clară. Așa cum era de așteptat, artistul a venit cu melodia anului 2024, cu versuri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Tzanca Uraganu lansează maneaua în franceză

De câteva zile, TikTok-ul este plin cu viitoarea melodie a lui Tzanca Uraganu. Deși aceasta nu este încă lansată, promite a fi un adevărat succes, dacă ne luăm după numărul de persoane care au repostat sau au folosit sunetul de pe această aplicație. Ceea ce i-a lăsat pe toți fără cuvinte au fost versurile melodiei, versuri în limba franceză care dau o notă autentică și specială.

@tzzzancauraganuAm primit mii de mesaje cu intrebarea “cand iese piesa in franceza “ pentru voi voi urgenta sa iasa in 4 5 zile va iubesc din suflet ❤️❤️✍🏻♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆


„Une, deux, trois, comme ci, comme ça” – așa își începe Tzancă Uraganu melodia pe care o va lansa în câteva zile. După mai multe TikTok-uri, urmăritorii manelistului au aflat faptul că va avea loc o colaborare legendară. Se crede că Dani Mocanu va participa activ la melodia colegului său de breaslă, deoarece la începutul melodiei se aude pe fundal vocea acestuia, rostind următoarele cuvinte: „Chaque artiste a la possibilité d’être dans la tendance en première position!” ( trad: – Fiecare artist are ocazia de a fi în tendințe, acolo, pe prima poziție!).

@tzzzancauraganu♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

@tzzzancauraganuBubuie iar ROMANIA 😍

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

Tzanca Uraganu a dat foc banilor câștigați din dedicații

Recent, la un eveniment în Sibiu, Tzancă Uraganul a fost, din nou, destinatarul unor bancnote contrafăcute. În timpul spectacolului său, a primit bancnote false de la două-trei persoane care i-au cerut dedicații. Vizibil nemulțumit de situație, artistul a ales să se filmeze în timp ce distruge bancnotele prin ardere, exprimându-și intenția de a-i expune pe cei care i-au înmânat acestea.

În fața repetării acestui incident neplăcut, Tzancă Uraganul a afirmat că nu va tolera astfel de comportamente și este hotărât să acționeze împotriva celor vinovați. Cu o atitudine fermă, a decis să depună o nouă plângere la poliție, arătându-și determinarea de a evita întâmpinarea unor astfel de situații în viitor, așa că a dat foc banilor primiți.

„Chiar nu vă e rușine să dați bani falși în continuare? Chiar vreți să ne faceți probleme? O să dau nume celor care au dat bani falși. Banii ăștia toți, asta e valoarea voastră. Dacă sunteți vai steaua voastră, de ce nu dați dedicații gratis și vreți să va faceți talentele pe stomacul gol? Vreți să dăm noi de belele? Au luat foc destul. Ia uite valoarea voastră.

Nu vă e un pic de rușine să dați bani falși? Uitați unde e valoarea voastră. Suta asta de euro… asta e valoarea voastră, de asta i-am dat foc. Nu vă e rușine să dați bani falși? O să vă dau numele celor care ați fost la o petrecere aseară la Sibiu.”, a spus Tzancă Uraganul, într-un video de pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: