Redactia.ro
Home » Știri » UCISĂ de zugravul care i-a renovat casa! Crimă înfiorătoare în România, după ce femeia a reproşat calitatea lucrării

UCISĂ de zugravul care i-a renovat casa! Crimă înfiorătoare în România, după ce femeia a reproşat calitatea lucrării

crimă

Procurorii din Satu Mare au reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat suspectat de comiterea infracţiunii de omor.

Bărbatul, care lucra ca zugrav şi făcea şi alte munci de amenajare a locuinţei, este acuzat că a tăiat gâtul unei femei care îl angajase pentru astfel de lucrări şi i-a reproşat calitatea execuţiei acestora.

I-a luat gâtul cu un cuţit

Primele date din anchetă arată că o femeie de 48 de ani a angajat un bărbat care muncea ca zugrav să-i realizeze lucrări de renovare a apartamentului. La finalul lucrărilor, proprietara apartamentului s-a arătat nemulţumită şi i-a reproşat muncitorului calitatea slabă a lucrărilor.

Suspectul şi-a pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul. Bărbatul a fost ridicat şi, după mai multe ore de audieri, procurorii au decis să-l reţină pe bază de ordonanţă.

Duminică suspectul este prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Crimă între vecini, în judeţul Argeş

Un alt bărbat, 39 de ani, din judeţul Argeş, a fost reţinut pentru infracţiunea de omor, fiind suspectat că şi-a ucis cu un cuţit vecinul, la beţie. Bărbatul a mai fost condamnat pentru furt şi fusese reabilitat.

Crima a fost anunţată la 112 în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00. Primele cercetări făcute de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti arată că un bărbat de 39 de ani, din localitatea Mălureni, în timp ce se afla la locuinţa vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool şi al discuţiilor în contradictoriu, l-a înjunghiat pe acesta din urmă.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care cei doi s-au luat la ceartă după ce au băut împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: