Redactia.ro
Home » Sport » UEFA poate da o sancțiune dură în cazul Craiova! Ce riscă oltenii!

UEFA poate da o sancțiune dură în cazul Craiova! Ce riscă oltenii!

UEFA decide in cazul Craiova

UEFA poate da o sancțiune dură în cazul Craiova. Dubla dintre Craiova și AEK Atena ar putea să se joace fără spectatori. Asta după ce la meciul Craiova-Honved, arbitrul a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune. Meciul a fost întrerupt aporape 30 de minute. Astfel, meciurile dintre Craiova și AEK Atena ar putea să se joace fără spectatori. Dacă se va decide să se joace fără spectatori, Craiova poate ataca cu recurs până săptămâna viitoare. Grecii de la AEK au deja terenul suspendat după incidentele provocate în partida cu Ajax Amsterdam din grupele UEFA Champions League 2018-2019. Scenariul ar putea fi însă mult mai negru. În 2004, la meciul AS Roma – Dinamo Kiev din Liga Campionilor, arbitrul a fost lovit și nu a mai continuat meciul. UEFA a decis ca italienii să piardă 0-3 la masa verde și a jucat următoarele două partide de acasă din cupele europene cu porțile închise.

„Mi-a transmis cineva. Există două precedente în care a fost lovit un asistent şi jocul a continuat şi UEFA a decis ca echipa respectivă să piardă jocul cu 3-0. Mie nu mi se pare normal, le iei bucuria”, a declarant Ion Crăciunescu pentru Digi Sport.

Fanul care a produs haosul a fost identificat

Imediat după meci, președintele oltenilor, Marcel Popescu a anunțat că suporterul care a produs tot acest scandal a fost identificat.

„În momentul de față, ca circumstanță atentuantă, suntem la prima abatere. Știu ce măsuri se iau, de sancțiuni nu scăpăm, dar sunt evenimente reprobabile. Te gândești ca totul este în regulă și apar lucruri d-astea care te aruncă în aer. Este o lecție. Nu se poate ca la tine acasă, ai tăi să provoace așa ceva. Degeaba plătim noi amenzi, dacă nu există o putere a exemplului”, a spus Marcel Popescu, la TV Digi Sport.

Scandalul de pe Oblemenco a ajuns în presa internațională

Scandalul de la meciul Craiova- Honved nu a trecut neobservat. “Haos și violență la Craiova. 20 de minute de întrerupere și penalități care ar putea să nu aibă nicio valoare”, titrează italienii de la Gazzetta dello Sport.
“Haos într-un meci din Europa League. O brichetă lovește arbitrul într-o încăierare”, scriu și cei de la Marca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: