Redactia.ro
Home » Stil de viață » Uimitor ce a putut să facă o româncă după ce a fost concediată. Femeia avea grijă de un bătrân în Italia

Uimitor ce a putut să facă o româncă după ce a fost concediată. Femeia avea grijă de un bătrân în Italia

Povestea unei românce aflate la muncă în italia a șocat internetul. Femeia a fost concediată de la locul de muncă și nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea gest. Românca îngrijea un bătrân în Italia.

De ce a fost concediată femeia

O femeie de naționalitate română care muncea ca îngrijitoare de bătrâni în casa unei familii a fost concediată. Motivul? A avut o aventură cu un membru al familiei care era căsătorit. Aceasta a fost nevoită să își ia bagajele și să plece unde vede cu ochii. Din cauza dramei pe care a trăit-o aceasta și-a înecat supărarea în alcool. Femeia a fost găsită de polițita italiană în comă alcoolică.

Românca a fost salvată de polițiștii care au observat-o inconștientă. Femeia risca să fie sufocată de propria vomă, din cauza stării precare în care se afla. Conform informațiilor din presa străină, femeie ar fi fost transportată de urgență la spital unde și-a recăpătat cunoștiința. Se pare că românca rătăcea cu valizele de vreo două zile după ea, lângă ieșirea de pe autostrada Eboli.

O femeie din Hunedoara a fost păgubită de 10,000 de lei. Totul s-a petrecut în câteva minute

O femeie din orașul Simeria, Hunedoara, în vârstă de 81 de ani a trecut prin clipe șocante. Aceasta a fost păgubită de 10.000 de lei în doar câteva minute. Femeia ar fi primit un apel telefonic de la un necunoscut care pretindea că era doctor. Acesta i-a spus că fiica ei trebuie să fie salvată foarte repede și are nevoie de bani pentru a face acest lucru. La scurt timp un bărbat a apărut la locuința femeii pentru a prelua suma de bani.

Bătrâna, speriată de pericolul la care ar fi putut fi expusă fiica sa i-a înmânat suma de bani fără a sta pe gânduri. Nu a durat mult până ce fiica femeii a aflat ce a pațit mama sa și a contactat poliția. Acum autoritățile efectuează cercetări pentru a-i prinde pe făptași.

Luni, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 59 de ani, din Timişoara, despre faptul că persoane necunoscute au contactat-o pe mama acesteia, pe telefonul fix, spunându-i că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier şi au nevoie urgentă de bani pentru o intervenţie chirurgicală. În timp ce vorbea la telefon cu persoana necunoscută, care s-a prezentat a fi medic, la locuinţa acesteia s-a prezentat un alt bărbat necunoscut.

Acesta a solicitat şi a primit de la femeie 10.000 de lei. După care a părăsit curtea, fără a se cunoaşte direcţia în care a plecat. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului„, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: