Redactia.ro
Home » Știri » Uimitor ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Mama ei a plâns: „Asta înseamnă să fii copil în 2022”

Uimitor ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Mama ei a plâns: „Asta înseamnă să fii copil în 2022”

Uimitor ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Mama ei a plâns: „Asta înseamnă să fii copil în 2022”

Iată ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Povestea spusă de mama ei în mediul online i-a impresionat pe mulți.

Ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Mama ei a plâns: „Asta înseamnă să fii copil în 2022”

O fetiță doar doar opt ani i-a scris lui Moș Crăciun deja, iar mama ei a citit scrisoarea cu ochii în lacrimi. În ziua de azi, copiii vor, de obicei, jucării, gadgeturi, diverse obiecte, dar nu și această micuță din Marea Britanie.

Suzy Boliver, mama copilei, a publicat scrisoarea în mediul online, lucru pe care nu l-ar fi făcut în mod normal, însă a fost mult prea impresionată de cele citite și cu inima sfâșiată de emoție. Fiica ei i-a cerut lui Moș Crăciun să o ajute să își facă mai mulți prieteni, potrivit Daily Mail.

Mai mulți prieteni și mai puțin bullying”, a scris fetița în scrisoare, printre alte dorințe.

„Asta înseamnă să fii copil în 2022, poate vom reflecta mai mult la asta”, a scris mama fetiței în videoclipul postat pe TikTok, filmuleț care a fost văzut de milioane de persoane.

@theboliversI wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon – Kina

„Aceste cuvinte mi-au sfâșiat inima”, a scris cineva într-un comentariu după ce a văzut clipul. „Bullying-ul din copilărie mi-a distrus sănătatea mintală, așa că îți recomand să o susții din tot sufletul”, a scris o altă persoană într-un comentariu. De asemenea, și alte mame au făcut publice dorințele sfâșietoare ale copiilor lor.

„Fiica mea de nouă ani i-a cerut lui Moș Crăciun ca cei de la școlă să fie mai drăguți cu ea, nu am cuvinte pentru tristețea pe care am simțit-o”, a povestit o femeie, în timp ce o alta a dezvăluit că a decis să-și ducă fiica la altă școală din cauza mediului toxic în care era.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: