Redactia.ro
Home » Știri » Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu, dezvăluită de către Silvia Dumitrescu

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu, dezvăluită de către Silvia Dumitrescu

GALERIE FOTO (2)

Mihai Constantinescu a murit. Vestea a cazut ca un traznet peste miile de romani care il iubeau. cântăreața Silvia Dumitrescu a oferit detalii despre actuala lui stare. Tot ea a dezvăluit și ultima dorință a lui Mihai Constantinescu!

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu

Chiar înainte ca artistul de 73 de ani să fie găsit în stop-cardiorespirator, Mihai Constantinescu își confirmase prezenta în cadrul unui spectacol aniversar al bunei sale prietene, Silvia Dumitrescu.

ultima dorință a lui Mihai Constantinescu

Artista a povestit, pentru Cancan, că Mihai Constantinescu și-a dorit să participe la acest eveniment și era cap de afiș. ”Eu doar sunt invitată să cânt și sărbătoresc 35 de ani de la debut… Inițial, pe afiș, în aprilie, când s-a făcut, și-a dat acordul și Mihai, care era bine atunci… Ulterior când a intrat în comă, organizatorul a crezut că poate își revine și nu a vrut să-l scoată… în ideea că nu era frumos din partea lui… ar fi fost ca și când l-ar fi îngropat el! Ulterior a schimbat afișul, când și-a dat seama că sunt mici șansele să fie prezent și să cânte și l-a înlocuit cu Raoul… Apoi a adus-o și pe Mirabela în spectacol, iar afișul este în tot Bucureștiul așa!”, a povestit cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini