Redactia.ro
Home » TV » Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița slăbise drastic

Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița slăbise drastic

GALERIE FOTO (4)

Ieri, 15 octombrie, scena teatrului românesc a mai pierdut o stea. Îndrăgita actrița Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viață pe patul de spital, la vârsta de 90 de ani. Starea de sănătate a actriței fusese precară în ultimele luni de viață, iar ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez ne-o arată slăbită și transformată fizic.

Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez

De ieri, teatrul românesc e în doliu, marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez stingându-se din viață la vârsta de 90 de ani. Actrița a murit pe patul de spital, acolo unde era internată de mai bine de o săptămână acuzând stări de rău, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi.

Cu câteva luni înainte, actrița apăruse din nou în lumina reflectoarelor pentru a-și marca ziua de naștere. În august, când a împlinit 90 de ani, actrița apăruse într-un interviu televizat cu Fuego, care îi înmâna distincția „Drag de România mea”.

Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez

În imaginile respective, actrița avea o siluetă fragilă, deja slăbită. Mulți au recunoscut-o cu greu pe cea care odinioară radia pe micile ecrane.

Fuego: „Dumneaei este implinită că lumea n-a uitat-o”

Imediat după interviu, Fuego a mărturisit că Tamara Buciuceanu-Botez era mulțumită să știe că încă are atenția publicului. ”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale!

Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez

S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă. Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!”, spunea Fuego despre Tamara Buciuceanu în luna august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini