Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMĂ ORĂ. Accident grav în zona 13 Septembrie, București: O ambulanță s-a răsturnat! Intervenție de urgență FOTO

ULTIMĂ ORĂ. Accident grav în zona 13 Septembrie, București: O ambulanță s-a răsturnat! Intervenție de urgență FOTO

GALERIE FOTO (2) ULTIMĂ ORĂ. Accident grav în zona 13 Septembrie, București: O ambulanță s-a răsturnat! Intervenție de urgență FOTO

Accident grav în zona 13 Septembrie, București! O ambulanță s-a răsturnat! Iată toate detaliile!

Accident grav în zona 13 Septembrie, București

O ambulanță a fost implicată într-un grav accident în această zi, în zona 13 Septembrie din București. Incidentul s-a petrecut în apropierea intersecției cu strada Panduri, iar consecințele au fost deosebit de serioase, necesitând intervenția imediată a poliției, pompierilor și a unei alte unități de salvare.

Potrivit primelor informații obținute de la fața locului, ambulanța a fost lovită de o mașină care nu a acordat prioritate, motiv pentru care s-a răsturnat.

O ambulanță s-a răsturnat! Intervenție de urgență FOTO

Evenimentul tragic a atras atenția rapidă a autorităților locale și a provocat un dispozitiv complex de intervenție. Poliția a izolat zona pentru a facilita accesul echipajelor de salvare și pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Pompierii au intervenit pentru a asigura condiții de siguranță și pentru a extrage victimele, iar o altă ambulanță a fost chemată pentru a acorda asistență medicală de urgență.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu mai multe victime, inclusiv membri ai echipajului din ambulanță. Autoritățile nu au furnizat încă detalii despre gravitatea rănilor suferite de persoanele implicate.

 

Sursa foto: Redacția.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: