Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești, implicând două autoturisme și două tiruri. Nu se poate determina numărul persoanelor din vehiculul prins între autocamioane

ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești, implicând două autoturisme și două tiruri. Nu se poate determina numărul persoanelor din vehiculul prins între autocamioane

GALERIE FOTO (4)

ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești, implicând două autoturisme și două tiruri. Nu se poate determina numărul persoanelor din vehiculul prins între autocamioane

Update 12:00

Bilanțul victimelor a crescut! ISU au confirmat cinci decese, iar o altă victimă este în stare gravă la spitalul Floreasca din Capitală, unde se zbate între viață și moarte.

Prima mașină, cea berlină ar fi frânat brusc pe autostradă, iar celelalte autovehiculele nu ar fi respectat distanța, motiv pentru care s-a produs tragicul accident!

Update 11:34

Mașina a fost complet distrusă, rămânând strivită între două TIR-uri. Inițial, echipele de salvare au întâmpinat dificultăți în identificarea numărului de persoane aflate în autoturism din cauza distrugerii complete a acestuia. Până în acest moment, salvatorii de la ISU au confirmat trei decese, dar datele nu sunt definitive din cauza condițiilor extrem de dificile în care se află mașina și a identificării numărului exact de victime.

Echipajele de descarcerare au reușit să scoată două persoane din al doilea autoturism implicat în accident și dintr-unul dintre TIR-uri. Una dintre victime a fost transportată la spital cu ajutorul elicopterului SMURD, în timp ce cealaltă a primit îngrijiri medicale la locul accidentului și urmează să fie transportată la o unitate medicală cu o ambulanță. Unul dintre șoferii de TIR nu a suferit leziuni medicale în urma accidentului.

Din cauza accidentului, traficul este complet blocat, iar circulația pe sensul către Capitală, începând de la kilometrul 23 către Bolintin Deal, a fost deviată, conform informațiilor furnizate de Infotrafic.

Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești, implicând două autoturisme și două tiruri

Accident grav pe Autostrada A1 București-Pitești, implicând două autoturisme și două tiruri. Tragedia a avut loc la kilometrul 17, pe sensul către București.

Unul dintre autoturisme s-a găsit prins între cele două tiruri, ceea ce a făcut extrem de dificil accesul la victime. Echipele de intervenție, inclusiv personalul de la ISUBIF și ISU Giurgiu, au fost mobilizate pentru a efectua operațiunile de descarcerare necesare.

În interiorul unuia dintre autoturisme a fost descoperită o persoană încarcerată, transportată ulterior cu elicopterul SMURD la spital.

Șoferul tirului galben a fost eliberat cu succes și se afla în stare conștientă. De asemenea, șoferul tirului de culoare gri a fost găsit în afara vehiculului, fără probleme medicale semnificative.

Nu se poate determina numărul persoanelor din vehiculul prins între autocamioane

În legătură cu vehiculul prins între cele două tiruri, acesta era grav deformat, iar din cauza daunelor majore, nu s-a putut determina numărul exact de persoane din interiorul său, conform informațiilor furnizate de către ISU București-Ilfov. Operațiunile de salvare și investigațiile ulterioare sunt în curs de desfășurare.

„Între cele doua tiruri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane”, transmite ISU București-Ilfov.

„La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 8:14, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Pitești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.”, au transmis autoritățile, înainte ca salvatorii să ajungă la persoanele strivite.

Sursa foto: ISU BIF

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: